2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله در انتظار جگر گوششونن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 125 پست
نه عزیزم ایشون مطبشون برقراره  خواستم کمک کرده باشم انشاالله خدا بهت نی نی بده

اوکی ممنون از راهنماییت عزیزم ...انشالله هیچ زنی در ارزوی بچه دار شدن نباشه

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
قربونه اشکات میفهمتت فدات ....ب حق امام حسین ک همین روزا نتیجه میگیری ب حق همین وقت ک خدا همین روزا ...

خدا خیرت بده ایشالا،با گریه ازت تشکر میکنم ایشالا ب هر چی میخوای برسی

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سی وپنج 

اهل کجایین

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
الان که طب سنتی میرم اگه این ماه جواب نگرفتم حتما میرم پیش رقایی.....خانجانی چجور دکتریه خیلی بهم پی ...

من اصفهان نیستم اما یکی از آشناهامون پزشکه تو اصفهان این دوتا دکتر رو خیلی تاکید داره روشون

محتاج نگاه خداوند
نمیدونم چطور صداش کنم ک جوابمو بده   تا حالا سه تا سقط داشتم  خوشحالم میشم ک باردارم ولی ب ...

منم پسرمو از دست دادم... سه روز بیشتر نموند... یغلش نکردم شیرش ندادم... سینه هام شیر اومد اما پسرم نبود, پیشم... 

عزیزم خدا رو شکر خداوند پزشکای خوبی رو در اختیارمون قرار داده. علت سقطت معلوم نشده؟ پیگیر باش... 

حتما باردار شدی این سری روزی نباشه که صلوات حضرت زهرا رو نخونی... با وضو و رو به قبله. سوره حاقه رو بنویس همراهت باشه. هر روز سوره حجرات و محمد رو بخون... صلوات حضرت زهرا خیلی مهمه و برای جلوگیری از سقط مجربه. 

با توکل زانوی اشتر ببند... 

توکل به خدا کن. تحت نظر دکتر مجرب باش و با دعا خودتو و تو دلیتو بیمه کن. 

ان شاءالله این سری عزیزتو به سلامت بغل کنی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نمیدونم چطور صداش کنم ک جوابمو بده   تا حالا سه تا سقط داشتم  خوشحالم میشم ک باردارم ولی ب ...

شاید رحمت سرده یا اسپرم ضعیفه شوهرت ازمایش داده؟علت سقط ها رو پیگیر باش برو پیش دکتر متخصص عفونی تا بهت بگه چیکار بکنی

عزیزم همسرتم حتما باید ازمایش بده

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من اصفهان نیستم اما یکی از آشناهامون پزشکه تو اصفهان این دوتا دکتر رو خیلی تاکید داره روشون

اوکی ممنون حتما میرم

میخواین گروه تشکیل بدیم تو تلگرام

نمیدونم چرا گریه ام گرفت ...شاید مثل شما هر ماه همین حسو تجربه کردم

عزیزم خدا بزرگه  من که ۱ساله تو اقدامم من هیچ بنده خدا زنداییم ۱۵ساله تو حسرت بچست 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
منم پسرمو از دست دادم... سه روز بیشتر نموند... یغلش نکردم شیرش ندادم... سینه هام شیر اومد اما پسرم ن ...

ناراحت شدم برای پسرت  😔انشالله زودی جاش سبز بشه   باشع حتما اینکارا رو میکنم  ممنونم عزیزم  شما خیلی مهربونین   نه علت پیدا نکردن  میگن باردار شو بعدی میمونه ولی بازم فایده نداره   دیگه میخوام بیخیال بشم 

😔
عزیزم همسرتم حتما باید ازمایش بده

اره شاید اسپرمش ضعیفه

اوکی ممنون حتما میرم

من که چند ماه نرفتم دکتر ،کلافه شدم به خدا از بس پول ویزیت و سونو دادم.هر ماه سونو هر دوهفته ی بار دکتر.واقعا نمیدونم خدا چقدر راحت با ی بار اقدام به بعضیا بچه میده بعد ما.....

محتاج نگاه خداوند