2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله در انتظار جگر گوششونن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 125 پست
خدا به دلت نظر کنه دوباره باردار بشی انشالله ..

ان شاءالله 

همچنین به شما و همه منتظرا

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من ۱ ساله اقدامم سنم کمه تنبلی دارم 

انشالله که باردار میشی فقط ورزش کن و بیخیال باش

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک دیگه کم آووردم این ماه هم پریود شدم

ماه بعد با امید دوباره اقدام کن

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
من ۳ ساله منتظرم  دیگه خسته شدم از دکترا 😔😔

ان شاءالله خود خدا دکترت باشه... 

دردم از یارست و درمان نیز هم. 

دعای توسل روزانه فراموش نشه. هر روز, بخون... هر چند بار, تونستی بخون... اما هر روز یکبار رو حداقل بخون

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من ۳ ساله منتظرم  دیگه خسته شدم از دکترا 😔😔

به خودت استراحت بده اگه میتونی سه ماه بیخیال شو

😔

محکککم باش  تو قراره مادر شی مادر قهرمانه ، پاشو لبخند بزن و امید و دوباره زنده کن تو این دل ، تو مادر میشی وقتی که تو قلبت بهش رسیده باشی ، ان شاالله همین زودیا بیای با شادی زیاد با حال وصف نشدنی بگی متوجه شدی که مادر شدی.... 

Go big meri
۵ ساله منتظرم کلی دکتر اینا ....حرف شنیدم گریه کردم شماتت دیدم پچ پچ شنیدم حرفای خانواده شوهر شنیدم ...

عزیزم برو مشهد پیش دکتر شمسی فقط تحریک عصب میکنه بدون هیچ دارویی.. من خودم رفتم پیشش اوکی شدم هرچند حامله نشدم هنوز ولی 3بار رفتم هنوز

ان شاءالله  همچنین به شما و همه منتظرا

فدای شما...

ماه بعد با امید دوباره اقدام کن

😔دعا کن،دوستم،خواهرم،دختر خالم همه با هم باردار شدن تو گروه هی عکس سونو هاشون و میذارن خدا میدونه ک از ته دلم براشون خوشحالم ولی خب دلم میگیره دیگه😔

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
۵ ساله منتظرم کلی دکتر اینا ....حرف شنیدم گریه کردم شماتت دیدم پچ پچ شنیدم حرفای خانواده شوهر شنیدم ...

خدااااا دلمممم ب درد اومد ...خدایاااااا تورو ب همین دل ب درد اومدن این ماه ها الکی نگذرون واسه تو ک کاری نداره ب این دوستم یه نی نی سالم بده یا امام حسین😭😭😭