2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله در انتظار جگر گوششونن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 125 پست
نمیگم خسته ام در یک کلمه میگم ناامیدم😔😔😔😔

منم خسته ام...اما چه میشه کرد با خدا نمیشه جنگید ازش بخاه که لااقل خودمونو نبازیم

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

هرشب سوره واقعه و دعای یا من تحل... صحیفه سجادیه.  بخونید به نیت بچه دار شدن

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ساله منتظرم کلی دکتر اینا ....حرف شنیدم گریه کردم شماتت دیدم پچ پچ شنیدم حرفای خانواده شوهر شنیدم ...

دعای توسل روزانه... هر روز, بخون هر چند بار میتونی بخون. استغفار زیاد کنید. هم خودتون و هم همسرتون

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم برو مشهد پیش دکتر شمسی فقط تحریک عصب میکنه بدون هیچ دارویی.. من خودم رفتم پیشش اوکی شدم هرچند ...

اره دکتر خیلی خوبیه اگه بدونه مال مشهد نباشی مهمون نوازی میکنه بیشتر برات وقت میذاره 

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
هرشب سوره واقعه و دعای یا من تحل... صحیفه سجادیه.  بخونید به نیت بچه دار شدن

التماس دعا...اگه قابل باشم چشم فعلا که حدیث کسا رو هر روز به نیابت بچه های نینی سایتی میخونم

بله عزیزم

ای دل دست رو دلم نزار که خونه 😔 ماه پیش با هزار تا امید ارزو مطمعا بودم از بارداریم پول گزاشتم کنار برای تخت کمد بچه هزار تا ذوق شوق منتظر بی بی چک مثبت بودم 

ماه محرم ها یه پرچم به خیلی بزرگ ۵متر در ۴متر میزنن جلو دره مادرم که نور سبزش میوفتع تو خونه مادرم خیلی پرچم بزرگیه  روش نوشته بابل حواج   تو خواب دیدم اون پرچمو بوس میکنم گریه میکنم میگم یا باب الحواج حاجت منم بده 😔بیدار شدم دیدم پریود شدم نابود شدم گریع میکردم مادرمم هیچ جوره حریفم نشدش فقط گریه با حسرت سیسمونی اا رو نگاه میکنم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
😔دعا کن،دوستم،خواهرم،دختر خالم همه با هم باردار شدن تو گروه هی عکس سونو هاشون و میذارن خدا میدونه ک ...

بمیرم الهی چقدر سخته😞😞😞خدا خودش کمکتون کنه بخدا با خوندم پیام های تک تکتون فقط با گریه تایپ میکنم چون درکتون میکنم😞😞😭

میشه سناتونم بگید

من سی و دوسال