2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله در انتظار جگر گوششونن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 125 پست
التماس دعا...اگه قابل باشم چشم فعلا که حدیث کسا رو هر روز به نیابت بچه های نینی سایتی میخونم

💐

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای دل دست رو دلم نزار که خونه 😔 ماه پیش با هزار تا امید ارزو مطمعا بودم از بارداریم پول گزاشتم کنار ...

نمیدونم چرا گریه ام گرفت ...شاید مثل شما هر ماه همین حسو تجربه کردم

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
ممنونم عزیزم باشه  انشالله دوتامون حاجت روا بشیم   و همه منتظرا  نی نی دار بشن

خدا دروغ گو نیست... از خدا صادق تر کیه؟؟ خودش گفته استغفار کنید بهتون اولاد میدم... عزیزم استغفار روزانه داشته باشین. هم خودتون و هم همسرتون. ان شاءالله مامان میشی... 

منم منتظرم... هر روز گریه... هر روز امید و ناامیدی... اما جز خدا کسی رو نداریم کمکمون کنه. و البته هزار مرتبه شکر که توی این مساله جز خدا کسی رو نداریم. چون خیلی هامون اگه بشه کار رو از طریقی غیر خدا حل کرد میریم به اون سمت... خداروشکر که از همین اول کار مستقیم در خونه خدا داریم در میزنیم... تنها هم نیستیم ائمه عزیز مون رو واسطه قرار میدیم و در میزنیم... بالاخره این شب سحر میشه ان شاءالله 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
بمیرم الهی چقدر سخته😞😞😞خدا خودش کمکتون کنه بخدا با خوندم پیام های تک تکتون فقط با گریه تایپ میکنم ...

خدا نکنه عزیزم،ایشالا خدا از اونهمه دارایی های بی کرانش یکی ی نی نی سالم و ناناز ب ماها هم بده ،من ک هر ماه ی دل سیر گوشه توالت گریه میکنم و میام بیرون

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
عزیزم یه دکترعالی هست که کارش حرف نداره برو پیش ایشون دکترافلاطونیان بیمارستان لاله 

من اصفهانم

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
خدا دروغ گو نیست... از خدا صادق تر کیه؟؟ خودش گفته استغفار کنید بهتون اولاد میدم... عزیزم استغفار رو ...

دقیقا استغفر الله گفتن خیلی خوبه باعث میشه گناهی که مانع اجابته رد بشه 

ای دل دست رو دلم نزار که خونه 😔 ماه پیش با هزار تا امید ارزو مطمعا بودم از بارداریم پول گزاشتم کنار ...

امضات خیلییی روی من اثر گذاشت من یه ادمیم ک همههه از خودم راضی نگه میدارم اگه یکی یه چی اشتباه بگه در موردم ایتقدر براش توضیح میدم تا قانع بشه و بدونه اشتباه میکنه کسی هم ناراحتم کنه میریزم توی دلم نمیتونم بگم ناراحت شدم و میخندم همیشه با همه هم گرم میگیرم اگه یکی یه چی پشتم بگه بفهمم نمیتونم اخلاقمو عوض کنم باهاش .×......ولی کثیف نیستم و اخر شبا خیلی فکر میکنم و اذیت میشم اما صبح باز همونم فقط این وسط منم ک اذیتم 

یزد هم مطب دارن ایشون چون فامیلامون نتیجه گرفتن معرفی کردم به شما

ممنون عزیزم ولی انگار شنیدم مطبشو پلمپ کردن بخاطر مسائل غیر اخلاقی

خدا دروغ گو نیست... از خدا صادق تر کیه؟؟ خودش گفته استغفار کنید بهتون اولاد میدم... عزیزم استغفار رو ...

نمیدونم چطور صداش کنم ک جوابمو بده   تا حالا سه تا سقط داشتم  خوشحالم میشم ک باردارم ولی بعدش ازم میگیرش  ولی بازم امیدم به خودشه چون فقط خودش میتونه کمکم کنه حتما هنوز وقتش نشده ک منو خوشحال کنه  ولی من منتظر میمونم  

😔
خدا نکنه عزیزم،ایشالا خدا از اونهمه دارایی های بی کرانش یکی ی نی نی سالم و ناناز ب ماها هم بده ،من ک ...

قربونه اشکات میفهمتت فدات ....ب حق امام حسین ک همین روزا نتیجه میگیری ب حق همین وقت ک خدا همین روزا دست خالی ردت نکنه یا امام حسین 🙏برات کلی صلوات فرستادم 😞

شما که اصفهانی برو پیش دکتر کلانتری یا رقایی

الان که طب سنتی میرم اگه این ماه جواب نگرفتم حتما میرم پیش رقایی.....خانجانی چجور دکتریه خیلی بهم پیشنهاد کردند