2777
2789
عنوان

حرف های فامیل و علاقه ی من بگین چطور جواب بدم 😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 58 پست
میتونستی دست ندی و بگی ببخشید من اعتقاداتی برا خودم دارم 

میشه چند تا جمله بگین که وقتی کسی خواست دست بده بهم بگم بهش که خودش بفهمه دیگه از این غلطا نکنه 😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره شاید تو هم بتونی روشون تاثیر بذاری چرا اونا بذارن 

خی اونا تعدادشون بیشتره و آدمایی هستن که میدونم وقتی از اونجا برم میرن  پیش عالم و آدم میشینن و منو مسخره میکنن 😔😔😔

میشه چند تا جمله بگین که وقتی کسی خواست دست بده بهم بگم بهش که خودش بفهمه دیگه از این غلطا نکنه 😂

مثلا بگو ممنون منم خوبم شما خوبین

توجهی به دستش نکن😂

بعد از یه مدتی دیگه همه عادت میکنن میفهمن حد خودشونو حفظ کنن

منم پسرخاله هام خیلی اذیتم میکردن بعد از مدتی دیگه فهمیدن حدشونو حفظ کردن درحد سلام علیک باهام حرف میزنن دیگه شوخی های بد نمیکنن

کلا چادر همراه خودش جذبه میاره غرور میاره ینی من همه کسی نیستم من بی ارزش نیستم

متوجه نشدم  یعنی کیف رو بدم بهش ؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره دیگه یه طرف کیف دست تو هست یه طرفم بده دست اون باهاش احوالپرسی کن

انگار دست دادی

منم این کارو میکنم

چون یهو دستشون رو میارن جلو

نمیشه محل نداد

از این کیف پولا

مثلا بگو ممنون منم خوبم شما خوبین توجهی به دستش نکن😂 بعد از یه مدتی دیگه همه عادت میکنن میفهمن حد ...

واااییییی یاد یه تیکه از سریال مانکن افتادم که یه دختره تو مهمونی اومد با فرزاد فرزین دست بده بعد فرزاد فرزین بهش موز داد دست نداد 🤣🤣🤣

شوخی های بد از چه منظور ؟

میشه یه نمونه ش رو بگین و رفتار خودتون که بدونم چطور باید باهاشون رفتار کنم 

بله اون که کاملا مشخصه ولی خب اولش یکم خجالت میکشه ادم دیگه 

چون متاسفانه تو این دوره زمونه هرکس چادر سر کنه انگشت نما میشه 😞😞

خی اونا تعدادشون بیشتره و آدمایی هستن که میدونم وقتی از اونجا برم میرن  پیش عالم و آدم میشینن و ...

مهم نیس واقعا

بزار بگن اینقد بگن تا خیالشون راحت شه

یگم اعتماد به نفس داشته باش دختر 

جوری رفتار نکن که بتونن هرجوری میخوان رفتار کنن با قدرت قوی باش جلوشون وایسا بگو من اعتقادات خودمه خودم راضیم من به اعتقادات شما احترام میذارم شما هم احترام بذارین

خانوادت مشکلی ندارن؟

اره دیگه یه طرف کیف دست تو هست یه طرفم بده دست اون باهاش احوالپرسی کن انگار دست دادی منم این کارو ...

وای ببخشید مردم از خنده وقتی تصوير رو تصور کردم 😅

خیلی تصوير خنده داری میشه 

من اون لحظه میترکم از خنده 🤣🤣

کلا آدم خوش خنده ای هستم به همه چیز فورا میخندم 😂

من خودم محجبه ام و با یک خانواده غیر مذهبی و پوشش باز ازدواج کردم ولی هرکی سرش به زندگی خودشه 

یعنی تو مراسمات شما چادر سر میکنی و بقیه لباس های باز ؟😯

یعنی تو مراسمات شما چادر سر میکنی و بقیه لباس های باز ؟😯

تو مراسمات نه

همیشه لباس بلند و پوشیده دارم ولی اونا با لباس باز

اوایل من خیلی براشون عجیب غریب بودم ولی خدایی هیچی نمیگفتن تهش میگفتن فلانی گرمت نمیشه

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
مهم نیس واقعا بزار بگن اینقد بگن تا خیالشون راحت شه یگم اعتماد به نفس داشته باش دختر  جوری ر ...

نمیدونم اخه همش میخوان مغزم  رو شستشو بدن که اره عزیزدلم چادر چیه همش به دله و اینا 

اونجا مشروب هم میخورن حجاب هم ندارن فقط یکیشون نماز میخونه همین ...

نه خانواده م که مامانم خنثی ست یعنی نه بدش میاد نه خوشش میاد ولی بابام خیلیییییییییییییی دوست داره چادری بشم از ۹ سالگی م همش میگفت که ای کاش ببینم روزی چادری شدی 😂😂

اینم برای کسانی که به هر دلیلی چادر دوست ندارن  ❌حرفای یه دختر چادری تو شبکه مجازی که بی ...

ایناهمه درست ولی میدونی چرا چادر دیگه حرمت نداره چون دختران این جهان ازخودنمایی میکنن چادر به سر،نامه رو از زیر چادر میدهند دست پسر،کسی ک چادرسرمیکنه اول بایدبره درموردش تحقیق کنه حرمتشوحفظ کنه بعدنه اینکه بایه من آرایش و موی بیرون ریخته و صندل پاشنه داربالاک و چادر ول جلو باز آزاد نه عزیزم ایناچادری نیستن ایناتوهین به چادره ای زن ب توازفاطمه اینگونه خطاب است ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است اینه چادرواقعی

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
مرسی عزیزم  پس بی توجه بهشون چادری بشم ؟ بعد یه سوال اگر جایی برم که واقعا شرایط چادر سر کردن ...

چقد تو همه جملاتت ضعفه، نمیدونم با چه ایمان و اعتقادی به چادر علاقمند شدی

چقد نظر همه واست مهمه، چقد رو تک تک جملاتشون فکر میکنی، چقد به چادری شدن یا نشدنت شک داری؟

فازت چیه؟

تو چنین خوب چرایی...