2777
2789
عنوان

حرف های فامیل و علاقه ی من بگین چطور جواب بدم 😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 58 پست

عزیزم هر کس تو قبر خودش میخوابه  میدونم حرف مردم و طعنه هاشون خیلی سخته اما دلیل نمیشه بحاطر حرفاشون از چیزی که میخوای بگذری

اگه واقعا علاقه داری و برات مهمِ اول از همه مفهموم چادر  ارزش و وقار چادر درک کنه و...

بعد اگه واقعا دیدی میتوانی حرمت چادر حفظ کنی با توکل به خدا   کاری که قلبت میگه و دوست داری انجام بده

گور بابای حرف مردم 

مردم اگه زرنگ و خیلی با فرهنگ و به قول خودشون امل نبودن یه فکری به حال خودشون میکردن

به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا‌ آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇می‌بخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... می‌سپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿] 
جمله دکتر هلاکویی 😍

چه زیبا و عالی 

پس به حرف دوستای نی نی سایتیم گوش میکنم و چادری میشم 😄

اخه میدونی مشکل من اینه که مجبورمممم همش پیش اونا باشم و همش به من تیکه میندازن میرن رو اعصابم  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  پس بی توجه بهشون چادری بشم ؟ بعد یه سوال اگر جایی برم که واقعا شرایط چادر سر کردن ...

منم همین حسارو داشتم

ولی چادری شدم میمونمو خواهم موند بخدا حیفه امانته دستت نزار هیچوقت زمین 

حضرت زهرا پشت در سوختند ولی چادرشون از سرشون نیفتاد

سخته قبول دارم خیلی ولی میتونی 

سرت باشه چ اشکالی داره مگه همیشه باید همرنگ جماعت شد

بهشون توجه نكن هركاري خودت دوست داري بكن مطمئن باش اگه كسي شعور داشته باشه احترام ميذاره به خواستت و ...

خب اونا شعور ندارن 😂

نمیشه قطع ارتباط کرد 

چه جالب و زیبا ❤

عزیزم هر کس تو قبر خودش میخوابه  میدونم حرف مردم و طعنه هاشون خیلی سخته اما دلیل نمیشه بحاطر حر ...

من همه جور چادر رو دوست دارم ☺

چی بگم والا کاش حداقل‌ تو کار من دخالت نمیکردن دیگه غم نداشتم 😂

چه زیبا و عالی  پس به حرف دوستای نی نی سایتیم گوش میکنم و چادری میشم 😄 اخه میدونی مشکل من ای ...

منم خیلی حرفشونو دوست دارم 😍

بنظرم یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه 

هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی بنظرم بدتره ، میتونی یبار کلی بگی و دیگه برات مهم نباشه وقتی مثلا میگه وای چادریا فلانن ، بگو آها اوکی (اگر همیشه بخواهی باهاش مقابله کنی خودت خسته میشی )

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
منم همین حسارو داشتم ولی چادری شدم میمونمو خواهم موند بخدا حیفه امانته دستت نزار هیچوقت زمین  ...

اینکه گفتین حضرت زهرا پشت در سوخت ولی چادرش رو برنداشت خیلی حس خوبی بهم داد 😍

واقعا ممنونم ازتون 

انگار با این حرفتون قدرت پیدا کردم جلوی همشون وایسم 💪🏻❤🙏🏻

یه وسال دیگه اگر یه مهمونی با همین شرایطی که گفتم دعوت بشید و مجبور باشین برید و اونجا چند تا نامحرم باشن اونجا هم چادر سرتون میکنید داخل خونه ؟

چادر مشکی یا همین سفید و اینا 

مثلا اونجا همه بی حجابن و یا بلیز دامن با شال نازک سرشونه

بعد نامحرم های اونجا خیلی راحتن و اینکه یه بار یکی شون دستشون رو دراز کرد با من دست بده بعد خجالت کشیدم دستمو بکشم مجبور شدم دست بدم 😞😞

اینکه گفتین حضرت زهرا پشت در سوخت ولی چادرش رو برنداشت خیلی حس خوبی بهم داد 😍 واقعا ممنونم ازتون&n ...

چادررنگی سر میکنم گلم

میفهممت سخته ولی می ارزه به لبخند امام زمانت 

دعاشون پشت سرته 

تو خوب باش

منم خیلی حرفشونو دوست دارم 😍 بنظرم یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه  هرچی بیشتر حساسیت نشون بد ...

حرفاتون کاملا درسته 

من این مسئله رو به یکی از دوستان مادرم که حدودا میشه گفت خانم جلسه ای هستن و از مسائل دینی آگاهی کامل دارن گفتم و ایشون گفتن که از لج اونا هم که شده جلوی اونا بیشتر حجابتو رعایت کن و بیشتر سعی کن دعا بخونی و نماز بخونی و اینا تا لجشون در بیاد ۲ ، ۳ بار بهت چیزی میگن دیگه فقط پیش خودشون حرص میخورن چیزی نمیگن 😂

اینکه گفتین حضرت زهرا پشت در سوخت ولی چادرش رو برنداشت خیلی حس خوبی بهم داد 😍 واقعا ممنونم ازتون&n ...

یه کیف کوچولو دستت باشه

هرکس خواست دست بده کیف رو سمتش بگیر با کیف دست بده

البته کیف کوچولوی مجلسی

چادررنگی سر میکنم گلم میفهممت سخته ولی می ارزه به لبخند امام زمانت  دعاشون پشت سرته  تو ...

واقعا خجالت میکشم بینشون که من با چادر اونا با لباس باز و بی حجاب ... 

حتی فکر کردن بهش هم خنده داره 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه کیف کوچولو دستت باشه هرکس خواست دست بده کیف رو سمتش بگیر با کیف دست بده البته کیف کوچولوی مجلسی

متوجه نشدم 

یعنی کیف رو بدم بهش ؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣