2777
2789
عنوان

شدیدا دنبال یه کار خونگیم

233 بازدید | 34 پست

بنظرتون اگه خیارشور درست کنم بفروشم سود داره؟الان خیارشور از بیرون میگیرید کیلویی چند میگیرید؟و اینکه به کجاها بفروشم؟

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیارشور و ترشی اینا خیلی درآمد داره 

تو گروهای خانوادگی ب اشتراک بزار همینجوری کارت میگیره

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

برو دم مدارس از معلم ها سفارش پیاز داغ و سبزی بسته بندی شده بگیر.

اکثرا کارمند ها خونگی سفارش میدن. اینجوری اول سفارش میگیری بعد درست میکنی چیزی رو دستت نمیمونه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
برو دم مدارس از معلم ها سفارش پیاز داغ و سبزی بسته بندی شده بگیر. اکثرا کارمند ها خونگی سفارش میدن. ...

خواهرحالاکه تابستونه بعدشم دوساله مدرسه هابستست 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
خواهرحالاکه تابستونه بعدشم دوساله مدرسه هابستست 

من تاریخای مغزم جا به جا شده😅🤣

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
آره خیارشور و ترشی اینا خیلی درآمد داره  تو گروهای خانوادگی ب اشتراک بزار همینجوری کارت میگیره

متاسفانه ترشیام اصلا خوب درنمیان ولی خیارشورم کلی طرفدار داره

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....