2777
2789
عنوان

مادرهایی که NT بالا داشتین..

5697 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم. من عدد nt3/8 بود تو آزمایشم ریسک تریزومی 18  یک به 54 بود حالا باید آمنیو بشم. کسی بوده تو شماها که هم ان تی بالا و ریسک داشته باشه و آمنیو اش جوابش خوب باشه؟؟ لطفا اگه می تونین جواب بدین خیلی نگرانم.. 

همینجا دیدم خیلیا گفتن جواب آمینیوسنتزشون خوب بوده با ریسکای بالا.نگران نباش ان شاءالله نی نیت سالمه

مرسی عزیزم خدا از زبونت بشنوه انشاالله. برام نی نی ام دعا کن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله به سلامتی میاد تو بغلت فامیل هستین با همسرت؟

نه بچه اولمم سالمه اما این یکی دکتر امروز بهم گفت برات آمنیو مینویسم ولی به نظر خودم که باید ختم بارداری بدی. اصلا خون به سرم خشک شد این حرفو شنیدم. نمیدونم چه طوری آنقدر راحت این حرفارو میزنن.؟؟ 

سلام عزیزم ان تی دختر منم بالا بود ۳.۳ فقط شونو انجام دادم و دکترم گفت آزمایش ریسک بی فایدست چون با این ان تی ریسک خیلی بالا میاد تا هفته ۱۶ صبر کردم و آمینو شدم دکترم گفت چون ان تی بالا بوده فقط آمینو جواب کامل نیست و کاریوتیپ و یه آزمایش دیگه هم با همون نمونه که برای آمینو ازم گرفتن انجام دادن جواب آمینو دوروزه اومد که شکر خدا گفتن سه اختلال اصلی رد شده جواب بقیه آزمایش دوماه طول کشید ولی خداروشکر اونم مشکلی نداشت بعدش منو فرستاد آنومالی فقط سونو شدم بازم آزمایش ریسک گفت انجام نده چون آمینوشدی لازم نیست بعدشم منو فرستاد اکو قلب جنین تا از نظر مشکل قلبی هم برسی بشه خداروشکر هیچ مشکلی نبود و ان تی سرشتی بالا بوده انشالله نی نی شماهم همینطوره

نه بچه اولمم سالمه اما این یکی دکتر امروز بهم گفت برات آمنیو مینویسم ولی به نظر خودم که باید ختم بار ...

دکتر اولی که پیشش میرفتم اصلا حرف آمینو رو نزد گفت فردا بیا سقط کن من ازش پرسیدم که آمینو لازم نیست؟اصلا شوکه شد که من میدونم آمینو چیه گفت میتونی انجام بدی ولی بیفایده چون ان تی خیلی بالاست حتما مشکل داره و خیلی راحت با بدترین لفظ گفت این بچه منگوله حتی دید گریه میکنم گفت بندازی بهتره گریه نداره انقد اصرار کردم فقط اسم یه دکتر جنین شناسو گفت حتی اسم کوچیک دکترو نگفت آدرس هم نداد فقط گفت برو پیشه کاظمی ببین چی میگه اومدم توماشین تازه مخم کارافتاد که این کاظمی کی هست اصلا آدرسش کجاست  چطور پیداش کنم هیچوقت از این دکتره نمیگذرم اگر همین یه کم سوادو نداشتم و تحقیق نکرده بودم الان دومین بچمم سقط شده بود اینبار به دستای خودم  

دکتر اولی که پیشش میرفتم اصلا حرف آمینو رو نزد گفت فردا بیا سقط کن من ازش پرسیدم که آمینو لازم نیست؟ ...

آره دکتر منم همینطور آخه حتی اگه جواب آمنیو هم خوب نباشه نباید اینطور قعطی بگه خدا رو چه دیدی یه وقت شاید سالم بود. خدا رو شکر که بچه ات سالمه عزیزم. خیلی حالمو خوب کردی مرسی

حالا آمینیو رو برو ان شاءالله سالمه بچت.شاید سونو جای خوبی نرفتی که ریسک داده

نمیدونم جایی که رفتم میگفتن دکترش خوبه. یعنی اگر ان تی بالا باشه تو جواب آزمایش خونم تاثیر میزاره؟؟؟ 

آره دکتر منم همینطور آخه حتی اگه جواب آمنیو هم خوب نباشه نباید اینطور قعطی بگه خدا رو چه دیدی یه وقت ...

انشالله که خیره منم حال تورو داشتم میدونم چی میکشی ولی نگران نباش بسپار به خدا

نمیدونم جایی که رفتم میگفتن دکترش خوبه. یعنی اگر ان تی بالا باشه تو جواب آزمایش خونم تاثیر میزاره؟؟؟ ...

لابد ی چیزی نشون میده دیگه

اگه احتمال تریزومی داده پس باید تو آزمایش خونت هم تایید کرده باشه

انشالله که خیره منم حال تورو داشتم میدونم چی میکشی ولی نگران نباش بسپار به خدا

انشاالله که همینطور باشه آدم واقعا باید تو شرایطش قرار بگیره تا درک کنه ممنونم که تجربه ات به من گفتی. 

لابد ی چیزی نشون میده دیگه اگه احتمال تریزومی داده پس باید تو آزمایش خونت هم تایید کرده باشه

نمیدونم دوتا سندروم دیگه رد شده بود فقط همین یکی. حالا امیدوارم جواب آمنیو سنتز خوب باشه. لطفا برام دعا کن عزیزم. انشالله که نی نی تو هم به سلامتی بیاد بغلت.