2777
2789

حقیقت داره عزیزم.ولی کسایی که میتونن اینکارو انجام بدن خیلی انگشت شمار هستن و به راحتی پیدا نمیشن.خیلیا خودشونو به اسم اینکاره معرفی میکنن ولی فقط برای گرفتن پول مردمه🤷🏻‍♀️

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من احساس میکنم چشمام شور😭😭😭😭😭😎چ کارکنم حس بدی دارم

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
من شنیدم هر کس به اینها مراجعه کنه زندگیش شوم میشه 

اینو منم شنیدم.ولی خب شنیدن کی بود مانند دیدن🤷🏻‍♀️

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              
بچه ها من احساس میکنم چشمام شور😭😭😭😭😭😎چ کارکنم حس بدی دارم

ی انگشتر فیروزه بزار دستت موقعیکه چیزی ب نظرت اومد ب انگشتر نگاه کن خنثی میکنه اون نیروتو 

حتما اینکارو انجام بده چشم شور واقعا خیلی بده 😬

من شنیدم هر کس به اینها مراجعه کنه زندگیش شوم میشه 

طلسم و فال و فالگیر عزیزم‌ دروازه ی ورود اجنه مخصوصا اجنه ی کافر به زندگی آدمه. اگه دقت کنی اینجور افراد مراجعاتشون تموم نمیشه و بازم گره های جدید و پس از دیگری براشون پیش میاد که دوباره میخوان برن سراغ اون فالگیر.

این‌فالگیر رمال ها اکثرا موکل دارن و موکلشون جنه که حبس شده . یه جن کافر چون جن مسلمون این کارارو نمیکنه. پس اولش این جن کافر چون حبس شده ماموریتش رو انجام میده در ظاهر و ممکنه مشکل طرف حل بشه ولی موقتا و ظاهرا حل شده. و بعد از یه تایمی دوباره یا همون مشکل برمیگرده حتی بدتر یا اینکه یه گره ی عجیب دیگه توی زندگی میفته. چون اجنه آدرس اون مراجع رو دیگه دارن اسم خودش و مادرش و... رو دارن و باعث تاریکی و گره های جدید و عجیب و دوری از خدا و دعوا و... میشن. از طرفی چون یجور شرک و گناه هم هست از این بُعد هم‌تاثیر عقوبت گناه رو داره میذاره. پس در کل چیز خوبی نیست.

من‌ سراغ دارم و هم شنیدم کسی و کسایی رو که حتی برای جلب عشق یه نفر با طلسم‌و دعا تونستن به عشقشون برسن ولی مدتی بعد باهم به اختلاف خوردن و یا جدا شدن یا از سر اجبار و آبروداری نشستن سرد و پرمشکل باهم زندگی میکنن.

(درگیر فال و فالگیر و...شدن ،افتادن توی یه سیکل معیوب و اشتباهه)

خدا به اندازه کفایت دعاهای لازم قرآنی و راه های درست تر رو در اختیارمون گذاشته. به قرآن و اهل بیت رجوع کنید و پیش هیچ فالگیری نرید حتی برای تفریح

طلسم و فال و فالگیر عزیزم‌ دروازه ی ورود اجنه مخصوصا اجنه ی کافر به زندگی آدمه. اگه دقت کنی اینجور ا ...

باریکلا دقیقا گل گفتی 👏🏻

من ی مدت همش فالو سرکتاب میگرفتم موجودات ماورایی قشنگ وارد زندگیم شده بودن و حسشون میکردم ک کارم حتی ب دکتر کشیده شده بود ک بعد توبه کردم و سمت اینکارا نرفتم واقعا این کارا عاقبت خوبی نداره کاش ملت اینو بفهمن و دیگه سمت دعا و طلسم فال نرن