2777
2789
عنوان

بیماری دوستم 😔😔

419 بازدید | 18 پست

دوستم که خیلی باهاش در ارتباط بودم و تنها فرد نزدیک به منه تا واقعا دوستش دارم تقریبا یک ماه پیش پیام داد گفت که من یه بیماری دارم که تا یک مدت از همه چیز باید دور باشم و شمارم رو عوض میکنم و به کسی نگو ... ازش پرسیدم چه بیماری گفت نمونه پاتولوژی همون سرطان رحم ...دیگه همش پیام داد گفت حق نداری کوچکترین سوال از بیماریم بپرسی و به روم بیاری .منم گفتم باش ❤

بعد الان نزدیک ۷ روز پیش پیام داد که من اومدم بستری شدم خواستم بهت خبر بدم و من میمیرم و حلالم کن . 

من مثل همیشه جوابش رو دادم و اصلا انگار نفهمیدم که چی نوشته رفتار کردم .

دوروز بعد پیام دادم جواب نداد ، روز بعدتر هم پیام دادم جواب نداد ... دیگه از نگرانی داشتم میمردم به مامانش پیام دادم که خاله حال دوستم چطوره ؟ .

شبش خودش بهم پیام داد و از پیامی که به مامانش داده بودم عکس گرفت و برام فرستاد گفت فکر میکردم میتونم بهت اعتماد کنم ... من گفتم خب من کاری نکردم . 

از دیشبه حالا باهام قهره ...

بچه ها چیکار کنم براش ؟ 

چه حرفایی بهش بزنم ؟؟ 

کسی میدونه چقدر این بیماری خطرناکه ؟؟ 

اگه چیزی میدونید بهم بگید لطفا ...حالم خوب نیست 😔😔😔

هیچ کاری از دستم بر نمیاد ... واقعا من هدف خاصی نداشتم که به مامانش پیام دادم فقط نگران بودم 😔 موندم چیکار کنم خیلی ذهنم درگیره 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از همکلاسیام تو راهنمایی تک فرزندم بود چند سال بعد فهمیدم سرطان گرفته و چند وقت بعدش فوت کرد یاد ...

اینم خیلی شاد بود ...

الان دپ ترین آدم دنیاس ...

خیلی برام زحمت کشیده 

😔😔😔😔

اینم خیلی شاد بود ... الان دپ ترین آدم دنیاس ... خیلی برام زحمت کشیده  😔😔😔😔

سعی کن هرجور شده باهاش تماس بگیری دوباره آشتی کنی باهاش و بعدشم همش شادش کنی امید خیلی براشون مهمه

سعی کن هرجور شده باهاش تماس بگیری دوباره آشتی کنی باهاش و بعدشم همش شادش کنی امید خیلی براشون مهمه

خیلی سعی کردم ولی همه پیاما رو نگا میکنه و هیچی نمیگه ...

بهش گفتم بیا تصویری حرف بزنیم گفت نه .

بعد گفتم عکس بفرست دلتنگتم گفت که به هیچ عنوان

بنظرت شیمی درمانی شده و کچل شده که مصمم میگه تا زمانی که خوب نشدم خودمو نشون نمیدم

خیلی سعی کردم ولی همه پیاما رو نگا میکنه و هیچی نمیگه ... بهش گفتم بیا تصویری حرف بزنیم گفت نه . ب ...

شاید آره شایدم نه 

شاید نمیخواد تو اون اوضاع ببینیش و نگاهت فرق کنه بهش و احساس کنه ترحم میکنی