2777
2789

سلام لطفا قالیشویی خوب در شمال و شرق تهران معرفی کنید 

پارسال فرشامو دادم قالیشویی گل ابریشم تمام شیرازه هاشو خراب کرد.

لطفا الکی تبلیغ نکنید

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا شعبه داره سرچ‌کن ببین کدوم بهت نزدیک

خودتون مشتریشون هستین؟به فرش آسیب نمیزنن؟

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

مادر. خواهرم خیلی راضیه ولی یادم نمیاد کجاست. فرش ماشینیاش مثل روز اوله

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
من فرش قبلیم یه قالیشویی داغون کرد خیلی گشتم اینو پیدا کردم جدید رو دادم به اینا راضی بودم تمیز سالم ...

ممنونم

من دوبار دادم ادیب خوب بود

یکی تو همین نی نی سایت خیلی بد نوشته بود از ادیب!

بعد میگن خیلیم گرونه

نمیدونید متری چنده