2777
2789
عنوان

پارسال همین روز بی بی چکم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 137 پست
عزیزم امیدوارم به حق همون خدایی که هیچ کاری براش نشد نداره بزودی هم شما و هم همه ی منتظرا دامنشون سب ...

الهی آمین ممنونم عزیز دلم 

الهی شمام ب همه آرزوهات برسی😘😘😘 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سرم اومد وقتی بعد از چند سال بیبی مثبت دیدم چه جشنی تو دلم بود تو آزمایشگاه وقتی آزمایش مثبت و دیدم زدم زیر گریه ولی روزی که تو بیمارستان گفتن از بین رفته فقط از خدا مرگمو میخواستم ولی گذشت آدما بعضی وقتا از سنگ سخت ترن

با تمام وجود درکت میکنم چون برا خودم اتفاق افتاده 

به امید روزی که بیبی چک همه منتظرا مثبت بشه و سالم بیاد بغلشون و هم چنین خودم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

والا میگم ک ب ظاهر مشکلی نداریم  ولی ممنون میشم تلگرام بگی کجا بیام اطلاعات کسب کنم  گیا ...

ببین سه ماه توی پریودی خودتو گرم نگه دار هرشب شکمت و زیرش رو با روغن سیاه دونه ماساژ بده .پیاده روی از روز اول پری تا روز ۲۰ سیکلت خییلی زیاد بکن.۷ روز پریت ب شوهرت تخم مرغ محلی تفت شده توی یک روغن گرم عین دنبه یا زیتون و پیاز ریز و سرخ شده بده.

تا ده روز مونده ب سیکلت هرروز عسل و سیاه دونه قاطی کن بخور.همچنین خرما رو هستش رو بگیر با سیاه دونه تفت بده بازم توی روغن محلی گرم قلقلی کن خودت و شوهرت بخورین.عرق کاسنی هم بخور و خیار ک خیلی گرم نشه کبدت.کنارش دکتر هم برو ازداروهاش استفاده کن.شوهرتو هرروز قرص ویتامین ای بده.بفرستش ازمایش زیر نظر دکتر باشه.برو ی متخصص خوب شاید عکس رنگی لازم باشه بدی

سلام منم بعد پنج سال بچه دار شدم 

دقیقا همون ماهی که رفتم سونو وگفت فولیکول خوب نداری همه کوچیکن رفتم دکتر دارو نوشت رفتم داروخانه گفت میشه ۲۰۰ تومن 

منم که پول نداشتم نخریدم رفتم خونه نشستم گریه کردن بعدم همونجا تصمیم گرفتم که دیگه دنبال بچه ودکتر نرم کلا ببندم پرونده بچه رو 

هشت روز از پریودم گذشت سرما خوردگی شدید داشتم رفتم دکتر برام دارو نوشت گفتم به دکتر 

که پریودم عقب افتاده گفت شک به حاملگی داری گفتم این ماه رفتم سونو وگفته تخمک خوب نداری گفت پس نیستی رفتم داروخانه که دارو بگیرم یه حسی بهم گفت بی بی چک هم بخرم 

خریدم اومدم خونه رفتم زدم به ثانیه نکشید مثبت شد اونم پررنگ خیلی گریههه کردم 😭😭😭 رفتم ازمایش دادم اونم مثبت شد الانم دخترم دوسالشه 😍😍 من فهمیدم که بیخیالی واقعی نتیجه میده 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

اسی عزیز اول که ۵ سال ۶ سال زیاد نیس زود خودتو نباز دوست من ۱۶ سال باردار نشد دور ازجونت شوهرش رفت زن گرفت خیانت کرد هی اشتی هی قهر اخرم شوهرش گف من بچه میخام و داشتن جدا میشدن ۵ماه خونه پدرش اینا بودو برا امپولایی که میزد فک میکرد پریود نمیشه تا اینکه یه دکتر بهش گف برو سونو حتما کیست داری وقتی رفت سونو بهش گفتن شکمت ۵ ماهه و دختر داری😍حالا خوشبخت ترینه شوهرش واسه زن و بچش جونشو میده مسخام بگم هیچوقت واسخ معجزه خدا دیر نیس امیدتو از دست نده هیچوقت و اینکه فک کردی واسه چی کسی ک بچه از پرورشگاه میاره بردار میشه؟چون ذهنش باز میشه استرسش کمتره هرچی بیشتر بهش فکر کنی بدتره عزیزم ولش کن بیخیالش شو انشالله هرچه زودتر خدا خودش دامنتو سبز کنه.یه شهید هست استان کرمان شهر رفسنجان سید رضا حسینی خیلی حاجت میده اصا عجیب یه ختم واسش ب دار انشالله ماه دیگه بی بی چکت مثبته😊

تیکر بلند شدن موهام😍😍😍😍(۰۰۰۳)
ب امید خدا شما و من و بقیه منتظرام مادر میشیم  میگذره این روزا 😘🥺😘

خیلی سخته خیلی انشالله هممون ک ارزوی بچه داریم همه منتظرا دامنمون سبز بشه

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲

منم 5ماه حامله بودم سقط کردم. عمر خوشبختیم خیلی کوتاه بود😞

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است