2777
2789
عنوان

پارسال همین روز بی بی چکم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 137 پست
چه پایان تلخی داشت☹️دلم میخواست قبل از عقد یه کلاس برای همه ی خانومهای ایران بزارمو بگم تروخدا تا سه ...

بله واقعا همینطوره خیلی عذاب آوره باید تجربه میکردم تا بفهمم

ولی الهی هیچ مادری نگه کاش نمیگفتم ک حاملم ،همه ب سلامتی بگذرونن و دنیا بیارن 

شمام ب آرزوهات برسی 

امضاتو خوندم 

برادرتم سلامت باشه همیشه 

براش صلوات میفرستم و دعا میکنم 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
صد تا صلوات ب نیت همه کسایی ک اومدن تو تاپیک و خود استارتر میفرستم عزیزم. استارتر جان آزمایش و اینا ...

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده و ب آرزوهات برسی خیلی زود 

آزمایش دادم یکسری چیزایی ک گفتن خوبیم در ظاهر 

هر کی هر چی میگه انجام میدم گیاهی و ...

تا ببینیم خدا دلش ب رحم میاد ب ما هم نظر کنه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات ایت الکرسی خودندم عزیزم انشالله دوقلو دختر پسر خدا بهت بده که کیف کنی توام برا من دعا کن خدا به ...

الهی آمین 😍منم برات خوندم 

و دعا کردم خدا بهت پسر سالم و صالح و عاقبت بخیر بده 

اول مشکل پیدا کن ببین مشکل خودت یا همسرت.بعد روزی پیاده روی کن ۳ ساعت و اصلااا دنبال تخمک گذاری و اینا نباش .فقط بیخیاللل و ریلکس زندگی کن.بگو ب خودت یکسال میخام ب خودم وقت بدم ک باردار بشم.بعدم توصیه طب سنتی خییلی زیاد هس خواسی بیا تل یا واتس بهت بگم چجوری عمل کنی

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده و ب آرزوهات برسی خیلی زود  آزمایش دادم یکسری چیزایی ک گفتن خوبیم ...

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت. ببین من و همسرم هم آزمایش داده بودیم ظاهرا من کیست داشتم ک با دارو رفع شد اما شوهرم ک آزمایش داد ضعیف بود. هی از این دکتر ب اون دکتر عکس رنگی گرفتیم ک یک لوله من بسته بود. اما دکتر ها همچنان دارو میدادن. ی ماما تو شهر مون بود رفتم پیشش گفت عزیزم برو مرکز ناباروری اگه نیاز ب درمان باشه انجام میدی اما پزشک ها فقط با دارو مشغول میکننت. خدا خیرش بده رفتم و بهم گفتن راهی به جز ای وی اف نداری.

ان شاءالله شما طبیعی باردار بشی اما اگه بری مرکز آزمایش های دقیق انجام میدن و بهترین تصمیم رو می گیری. 

صلوات  

عزیزم امیدوارم به حق همون خدایی که هیچ کاری براش نشد نداره بزودی هم شما و هم همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه و بیاین خبر بارداریتون رو بدین و خوشحالمون کنین بین این همه تلخی های این روزها

اول مشکل پیدا کن ببین مشکل خودت یا همسرت.بعد روزی پیاده روی کن ۳ ساعت و اصلااا دنبال تخمک گذاری و ای ...

والا میگم ک ب ظاهر مشکلی نداریم 

ولی ممنون میشم تلگرام بگی کجا بیام اطلاعات کسب کنم 

گیاهی ک خیلی انجام میدم ولی باز میگم شاید کاری مونده که نکردم 

چه پایان تلخی داشت☹️دلم میخواست قبل از عقد یه کلاس برای همه ی خانومهای ایران بزارمو بگم تروخدا تا سه ...

دقیقا همینجوره من حتی بچه داشتم ولی بارداری دومم ک سقط شد همه یه متلکی میگفتن عجب ادما نفهمی وجود دارن

تیکر بلند شدن موهام😍😍😍😍(۰۰۰۳)
آخ میفهمم چی میگی امیدی که پوچ شد و حالا فقط در انتظار روزی که از موعدم بگذره😕😕

وای دقیقا همینطوره 

الهی شمام خیلی زود از انتظار دربیای و مامان بشی 

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت. ببین من و همسرم هم آزمایش داده بودیم ظاهرا من کیست داشتم ک با دارو رفع ...

بله من بخاطر همین الکی دارو نگرفتنا زیاد دکتر نمیرم 

چند ماهی فرصت دادم ب خودم ک طبیعی باردار شم ب امید خدا ،،

اگر نشد مرکز ناباروری