2777
2789
عنوان

بچه های تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 50 پست
خیلی سبز هزینش حدودا چنده؟ماز که 30 تخفیف شده دهقلمچی چنده؟

خیلی سبز رو اطلاع ندارم اما کمتر از ماز و قلمچیه

قلمچی بالاتر از این حرفاست. امسال شده ۴۰ اگه اشتباه نکنم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلمچی هم فکنم تو همین قیمتا باشه 30اینا

30 خیلیه برا کسی که میخوام معرفی کنم خخخخخخخخ

رشته انسانی هم نیاز به این کلاسا و ازمونا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یعنی قلمچی سطحش پایینه؟

به شدت سطحش پایین اومده

قلمچی دیگه قلمچی سابق نیست. فقط آزمون‌های جامع آخر سالش خوبه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

پشمامممممم قلمچی ۳۰ تومن 🫥من سال ۹۳ کنکور داشتم ۳۰۰ خورده ای بود گزینه یک ۱۰۰ خورده ای

دقیقا 150 تومن بود خخخخخخخخخخخخخخ

یه اشنا ثبت نام کرده بود

به شدت سطحش پایین اومدهقلمچی دیگه قلمچی سابق نیست. فقط آزمون‌های جامع آخر سالش خوبه

اره خودمم سوالاشو نگاه کردم واقعا زیاد سخت نیستن

از اون طرفم ماز خیلی سطحش بالاس حتی فراتر از کنکور

خودمم نظرم رو همینه

امار شرکت کننده های قلمچی بیشتره ، با بچه های بیشتری سنجیده میشه ترازت...به نظر منم قلمچی بهتره حالا اون دوستی که میگفت ۵۰ بزنی قلمچی تو کنکور ۲۰ میزنی اینا دیگه به پشت کار خودتون برمیگرده 

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

امار شرکت کننده های قلمچی بیشتره ، با بچه های بیشتری سنجیده میشه ترازت...به نظر منم قلمچی بهتره حالا ...

اخه قلمچی سوالاش خیلی سوالاس اسونه

از یه طرف ماز خیلی سخته

اصلا نمیدونم چیکار کنم

اره چه فرقی میکنه

نمیدونم گفتم شاید با فظ کردن بشه کنکورو جواب داد

مگه انسانی هم مفهومیه؟؟؟؟ البته ادبیات و فلسفه و ایناش فکر کنم خیلی سخته و عربی همم

کدوم درسا برا کنکور انسانی باید امنحان بدن ؟ مال تجربی که انگار همه درسای غیرتخصصی حذف شده

امار شرکت کننده های قلمچی بیشتره ، با بچه های بیشتری سنجیده میشه ترازت...به نظر منم قلمچی بهتره حالا ...

به پشتکار؟؟؟ وقتی سطح سوالات پایینه و تو داری خودت رو با اون سوالات تطبیق میدی و میسنجی سطح سوالات کنکور رو ببینی مسلما درصدت میاد پایین.

بعد اون تراز و جامعهٔ آماری زیاد به چه دردی میخوره وقتی توش تقلب و کلید زدن بسیار هست و تراز فیک میده

نمیدونم گفتم شاید با فظ کردن بشه کنکورو جواب دادمگه انسانی هم مفهومیه؟؟؟؟ البته ادبیات و فلسفه و این ...

شما کلاس چندمی

انسانیم همینه فقط درسهای تخصصی

کلا رشته های نظری نیاز ب ازمون داره دیگه