2777
2789
عنوان

پارسال همین روز بی بی چکم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 137 پست
چه پایان تلخی داشت☹️دلم میخواست قبل از عقد یه کلاس برای همه ی خانومهای ایران بزارمو بگم تروخدا تا سه ...

بله واقعا همینطوره خیلی عذاب آوره باید تجربه میکردم تا بفهمم

ولی الهی هیچ مادری نگه کاش نمیگفتم ک حاملم ،همه ب سلامتی بگذرونن و دنیا بیارن 

شمام ب آرزوهات برسی 

امضاتو خوندم 

برادرتم سلامت باشه همیشه 

براش صلوات میفرستم و دعا میکنم 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
صد تا صلوات ب نیت همه کسایی ک اومدن تو تاپیک و خود استارتر میفرستم عزیزم. استارتر جان آزمایش و اینا ...

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده و ب آرزوهات برسی خیلی زود 

آزمایش دادم یکسری چیزایی ک گفتن خوبیم در ظاهر 

هر کی هر چی میگه انجام میدم گیاهی و ...

تا ببینیم خدا دلش ب رحم میاد ب ما هم نظر کنه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ایت الکرسی خودندم عزیزم انشالله دوقلو دختر پسر خدا بهت بده که کیف کنی توام برا من دعا کن خدا به ...

الهی آمین 😍منم برات خوندم 

و دعا کردم خدا بهت پسر سالم و صالح و عاقبت بخیر بده 

اول مشکل پیدا کن ببین مشکل خودت یا همسرت.بعد روزی پیاده روی کن ۳ ساعت و اصلااا دنبال تخمک گذاری و اینا نباش .فقط بیخیاللل و ریلکس زندگی کن.بگو ب خودت یکسال میخام ب خودم وقت بدم ک باردار بشم.بعدم توصیه طب سنتی خییلی زیاد هس خواسی بیا تل یا واتس بهت بگم چجوری عمل کنی

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده و ب آرزوهات برسی خیلی زود  آزمایش دادم یکسری چیزایی ک گفتن خوبیم ...

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت. ببین من و همسرم هم آزمایش داده بودیم ظاهرا من کیست داشتم ک با دارو رفع شد اما شوهرم ک آزمایش داد ضعیف بود. هی از این دکتر ب اون دکتر عکس رنگی گرفتیم ک یک لوله من بسته بود. اما دکتر ها همچنان دارو میدادن. ی ماما تو شهر مون بود رفتم پیشش گفت عزیزم برو مرکز ناباروری اگه نیاز ب درمان باشه انجام میدی اما پزشک ها فقط با دارو مشغول میکننت. خدا خیرش بده رفتم و بهم گفتن راهی به جز ای وی اف نداری.

ان شاءالله شما طبیعی باردار بشی اما اگه بری مرکز آزمایش های دقیق انجام میدن و بهترین تصمیم رو می گیری. 

صلوات  

عزیزم امیدوارم به حق همون خدایی که هیچ کاری براش نشد نداره بزودی هم شما و هم همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه و بیاین خبر بارداریتون رو بدین و خوشحالمون کنین بین این همه تلخی های این روزها

اول مشکل پیدا کن ببین مشکل خودت یا همسرت.بعد روزی پیاده روی کن ۳ ساعت و اصلااا دنبال تخمک گذاری و ای ...

والا میگم ک ب ظاهر مشکلی نداریم 

ولی ممنون میشم تلگرام بگی کجا بیام اطلاعات کسب کنم 

گیاهی ک خیلی انجام میدم ولی باز میگم شاید کاری مونده که نکردم 

چه پایان تلخی داشت☹️دلم میخواست قبل از عقد یه کلاس برای همه ی خانومهای ایران بزارمو بگم تروخدا تا سه ...

دقیقا همینجوره من حتی بچه داشتم ولی بارداری دومم ک سقط شد همه یه متلکی میگفتن عجب ادما نفهمی وجود دارن

تیکر بلند شدن موهام😍😍😍😍(۰۰۰۳)
آخ میفهمم چی میگی امیدی که پوچ شد و حالا فقط در انتظار روزی که از موعدم بگذره😕😕

وای دقیقا همینطوره 

الهی شمام خیلی زود از انتظار دربیای و مامان بشی 

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت. ببین من و همسرم هم آزمایش داده بودیم ظاهرا من کیست داشتم ک با دارو رفع ...

بله من بخاطر همین الکی دارو نگرفتنا زیاد دکتر نمیرم 

چند ماهی فرصت دادم ب خودم ک طبیعی باردار شم ب امید خدا ،،

اگر نشد مرکز ناباروری