2777
2789
هزینه بازسازی خانه بیشتر به وسایل و مصالحی که قرار استفاده کنید بستگی داره شاید یکی کابینت معمولی ...

ممنون عزیزم ولی ماخیلی وقته بازسازی کردیم و الانم نشستیم توش حدود پونصد شد هزینمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من تازگی بازسازی داشتم، ولی اصلا نمی تونی هزینه بازسازی خانه خودتو و با توجه به هزینه بقیه متوجه بشی، بستگی داره بخوای چه کارایی انجام بدی، کدوم قسمت های خونتو بازسازی کنی، از چه مصالحی استفاده کنی، متراژ خونه چقدر باشه. تنها راهنمایی که می تونم بهت بکنم، که حدود قیمت و متوجه بشی، اینه که بری توی سایت "خدمت از ما" درخواست بدی، تمام شرایطت و با توجه به سوالایی که توی سایت می پرسن جواب بدی، اونجا متخصصاشون، حدود قیمت و برات ارسال می کنن. من کلا خدمات بازسازیمو از این شرکت گرفتم، خیلیم راضی بودم.

آره خونه مامان بابامو چند ماه پیش بازسازی کردیم. 150 متری قدیمی سازم بود.من تو اینترنت که میگشتم یه سایت پیدا کردم(سلام ساختمان) هم مطالب خوبی تو سایتش بود هم این که تونستم مشاوره مجانی بگیرم . تقریبا همه کارو سپردیم بهش چون یه سری ضمانت داشت . کلا خیلی راضی بودیم. 

به نظرم حداقل از مشاورش استفاده کن.  به من خیلی کمک کردن.

ببخشید عزیزم خونه تون چند متری بود و در چه حد و کجاها رو بازسازی کردین که 500 شد؟ 

۴۰۰متر،رنگ و کاغذدیواری،کابینت و کمددیواری،تعویض کاشی و سرامیک و شیرالات و تجهیزات،حیاط هم دیواراش و کف رو سنگ کردیم اینا کارای کلی بود باجزییات ننوشتم

۴۰۰متر،رنگ و کاغذدیواری،کابینت و کمددیواری،تعویض کاشی و سرامیک و شیرالات و تجهیزات،حیاط هم دیواراش و ...

به نظرتون می ارزه اگه من یه خونه 123 متری رو مثل شما بازسازی کنم و حدس میزنین چقدر هزینه بشه؟ 

شرمنده من اینقدر سوال میپرسم عزیزم🙏🙏