2777
2789
عنوان

به خانوادم بگم شوهرم دوست نداره بیان خونمون؟؟خواهشها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 84 پست
ببین عزیزم، همه بهت گفتن، اگه نمیخوای زندگیت به هم بریزه لطفاً گوش کن. هی نگو نشد و نمیشه. به عنوان ...

ب خدا ک راست میگ

شوهرت اگ ادم خوبی نبود خودش تو روی مامانت اینا میگف

پس بحرف ما کن و بهشون بگو همینجوری ک گفتیم بهعت غیرمستقیم

هیچ کسی مهم تر از شوهر ادم نیست

بـِ توکّلِ نامِ اعظـمتــ ... سلام :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اولا که دیگه حمام بردن بچه هات کمک نمیخواد 

به مامانت رک بگو‌مامان اختیار زندگیم از دستم ول شده از شوهرم دور‌شدم باید حواسم رو بیشتر بدم به زندگی خودم شب دیگه نمیمونم خونه خودم راحت ترم 

بچه ها رو هم وقتی میارن ‌خودشون دارن میرن بگو ببریدشون قشنگ‌دست بچه ها رو بگیر بیار دم در باهاشون خداحافظی کن بگو من سردرد دارم استراحت میخوام اینجوری نمیتونم 

belfijoon هستم                                                                 

سخته نه بخوای مادرت ناراحت بشه نه شوهرت میان این دو موندن سخته 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

وقتی خواست بچه ها رو بزاره خواهرت بگو شرمنده میخوایم بریم بیرون.بهانه بیار.

بچه داری مسئولیته چهار روز دیگه خدای نکرده از دماغ یکیشون خون بیاد تو رو مقصر میدونن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم اگر همین جوری ادامه بدی یهو میبینی فاصله زیادی بین خودت و شوهرت میوفته و با یه دعوای حسابی دلش رو خالی می‌کنه اون موقع چیزهایی می‌شنوی که طاقتش رو نداری تا دیر نشده کاری بکن و رک و راست با خانوادت حرف بزن ناراحت هم شدن کم کم درست میشن الان این همه استرس و ناراحتی و اعصاب خورد کنی برای خودت درست کردی که بقیه ناراحت نشن ولی پشیمون میشی 

اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی خواست بچه ها رو بزاره خواهرت بگو شرمنده میخوایم بریم بیرون.بهانه بیار. بچه داری مسئولیته چهار ...

للامصب نمیفهمه هزار بار گفتم من بچه خونه مادربزرگش یه بارم نزاشتم تنها بره

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

عزیزم شما قدرت نه گفتن نداری پس.

واقعا واقعا واقعا سخته‌ با۵بچه.

شمااگر امروز نتونی حرفتو بزنی 

اگر نتونی شوهرتو   تامین کنی

اگر نتونی انرژی کافی برا بچه های خودت بزاری

اگر خجالت بکشی و بترسی از ناراحتیه بقیه...

به مرور  اعصاب و روان خودت بهم میریزه 

و این   منتقل میشه به همسر و بچه هاتون.

پس راه حل اینه خیییییلی راحت به مادرتون بگین از هیچی نترسین و واهمه نداشته باشین، هیچکس نمیتونه این شرایط رو تحمل کنه.

شما مسئول نیسین..

مادرتون اتفاقا باید شما رو درک کنن ، همینکه بچه های خودتونو   ترو خشک کنین  و آشپزی و ب همسر برسین شاهکاره

همه گفتن ولی منم باز می گم حق کاملا با شوهرتونه. چرا انقدر خودتونو اذیت می کنید؟ اگه دوس ندارید خونه مادرتون شب بمونید که فرداشم مجبور شید تا شب بمونید خیلی رک و محکم بگید من نمیخوتم و نمی تونم. شما الان ازدواج کردید و خانواده اصلیتون شوهر و بچه هاتونه و همیشه باید پیش اونا باشید. هفته ای یکبار بمونید اونجا خیلی زیاده! سالی یک بار هم زیاده حتی! 

و مستقیما بگید که نمیتونید از ۵ تا بچه نگهداری کنید و از کارای خودتون عقب میمونید. 

کاملا هم محترمانه بهشون بگید ولی اگر ناراحتم بشن اشکالی نداره. چون حق با شماست. و اگر بخواید به خاطر ناراحتی اونا چیزی نگید یا اقدام جدی ای انجام ندید زندگیتون خراب میشه. باید محکم باشید و به راحتی و آسایش خودتون و همسر و بچه هاتون اولویت بدید.

یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم اگر همین جوری ادامه بدی یهو میبینی فاصله زیادی بین خودت و شوهرت میوفته و ...

اره بخدا شوهرم لبریز شده دیروز دعوامون شد جلو عموش گفتم بدش میاد مادرم میاد حمام بچه ها میده گفت اره دوست ندارم اینهمه رفت و آمد داشته باشیم میدونستم یعنی مردم با اون حرفش میدونم مقصر خانوادمن ولی اونام دست بردار نیستن آقا دوقلو اوردم خودم از پسشون برمیام دیگه نمیخااااام بسه اینهمه فاصله میگم شب خونتون نمیمونم نمیخوابم میگه چیه میترسی شوهرت زن بگیره 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
اره بخدا شوهرم لبریز شده دیروز دعوامون شد جلو عموش گفتم بدش میاد مادرم میاد حمام بچه ها میده گفت اره ...

بگو نه، ولی دوست دارم شب پیش شوهرم بخوابم.

فقط حرف نزن، عمل کن. بگو و جمع کن و راه بیفت. چرا تا یا چیزی بهت میگن تغییر عقیده میدی؟ 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
همه گفتن ولی منم باز می گم حق کاملا با شوهرتونه. چرا انقدر خودتونو اذیت می کنید؟ اگه دوس ندارید خونه ...

حق باشماس میگم بهشون برم پس میگم شوهرم دوست داره خودش ببرتشون  حموم  بعدشم حقیقت بچه ها رو جا نزارین خوشش نمیاد اخم و تخم میکنه  ....مطمئنم بگم برای نشون حموم میگه خوشتون نمیاد ما بیایم به خاطر اون بردینشون

بگو نه، ولی دوست دارم شب پیش شوهرم بخوابم. فقط حرف نزن، عمل کن. بگو و جمع کن و راه بیفت. چرا تا یا ...

چکار کنم مادرم قهر میکنه باهام

اره بخدا شوهرم لبریز شده دیروز دعوامون شد جلو عموش گفتم بدش میاد مادرم میاد حمام بچه ها میده گفت اره ...

عزیزم قشنگ و مستقیم بگو باید حواسم به زندگی و شوهرم و بچه هام باشه محترمانه و جدی حرف بزن یه مدت کمتر رفت و آمد کن وقتی سه تا بچه داری باید نگران آینده بچه هات باشی به مرور زمان به رفتارت عادت میکنن 

اللهم عجل لولیک الفرج