gholi163629 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 722 عنوان خواهر شوهرم فهمید میخوام کنکور بدم 665 بازدید | 60 پست اینقدر فضوله رفته در کمدمو باز کرده کتابا دیده رفته به همه گفته الان هی به من زنگ میزنن میگن میخوای کنکور بدی با بچه دوساله والا بچه من تیزهوشان نمیتونه قبول بشه تو نمیدونم چه امیدی داری همه دارن بهم تیکه میندازن با ۲۶ سال سن با بچه دوساله به فکر درسه چه مادر ظالمی چقدر ادم باید بیشعور باشه دیروز | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16395 اهمیت نده کارتو انجام بده از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
paaraande عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1240 بگو باشه و لبخند بزن، ولی توی سکوت کارت رو ادامه بده فاصلهٔ بین تو و اهدافت یک کلمه است:«اراده»🌱این فاصله را پر کن و باور کن هدفهایت از آن چیزی که فکر میکنی به تو نزدیکتر هستند.🕊️
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 781 بگو سرتون تو زندگی خودتون باشه خدارو شکر نه صاحبم هستین و نون و آبم دست شما نیست خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟» ما دلآسوده تا «خدا چه کند.
nina9723 عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3790 چقدر حسود، انشالله قبول شی چشمشون از موفقیتت کور بشه.بشین با بچه دو ساله بخونی چه اشکالی داره؟ی گوشت در یک گوشت دروازه.خودم سی سالمه میخونم ولی مجردم هیچ اشکالی ندارد.ظلم اینکه مادر ی بچه دو ساله میتونه یک مادر موفق براش باشه ولی نمیخوام بزارن.
الند عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 5862 بهش بگو چرا بدون اجازه رفتی سراغ کمدم . بعدش چرا رفتی به همه گفتی . دیگه میاد خونه تون در اتاق تو قفل کن . بزار تنبیه بشه
77ss77 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 145 بگو کنکور دادن یا ندادنمو با شوهرم دوتایی تصمیم میگیریم لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓
gholi163629 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 722 چقدر حسود، انشالله قبول شی چشمشون از موفقیتت کور بشه.بشین با بچه دو ساله بخونی چه اشکالی داره؟ی گوشت ... وای اینقدر به من گفتن چقدر خود خواهی قلبم شکسته میگن تو باید الان با بچت کار کنی حرف بزنه رفتی پی درس چه خوش خیال .با تمام پروریی بهم گفتن هیچی نمیشی نمبدونم مگه من باهاشون چیکار کردم
pofaknamaky_lover عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 175 اهمیت نده و به هیچ صورتی اونو مانع خودت نبین اگه بخونی ۱۰ سال دیگه تو جایی که میخوای هستیولی اگه بخاطر اونا نخوندی ۱۰ سال دیگه اونا حتی یادشون نمیاد که بهت چی گفتن ولی تو مسئول آینده ی خودتی پس ادامه بده💗