ببینین فیلم و خونوادم ماهی یکی دوبار میومدن از وقتی دوقلوهام به دنیا اومدن دوروز در هفته میاد واسه حمومشون مادرم ولی برادر زاده و خواهرزادمم و خواهرمم میان باهاش البته تو اون تایم شوهرم خونه نیست ولی وقتی میرن پس خواهرزاده و برادر زادم و جا میزارن شب میان دنبالشون ...اون بقیه روزهای هفته یه روزم من میرم خونه مادرم...بعضی وقتها هم خواهرم پا میشه برادر زادم و میاره، میزاره خونمون تا شب...۱۵ ماهه برنامه اینجوریه جدیدا شوهرم اخم میکنه میگه بگو نیان حموم بچه ها خودم میبرمشون حموم هر روز بچه هاشون اینجان منم روم نمیشه چجوری به مادرم بگم نیاین چند بار گفتم بچه ها رو جا نزارین خودم سه تا بچه دارم با اینا میشن ۵ تا سختمه ولی اونا اهمیت نمیدن حالا که توجه میکنم بین منو شوهرم کلی فاصله افتاده این مدت مایی که جونمون به هم بسته بود چیکار کنم تو روخدا راهنمایی کنین
برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد گفتم ولی همش خواهرمه اونه که به اونا میگه بشینین شب میایم دنبالتون
وا کجا بشینن شما خودتون سه تا بچه دارین با نرمی بگو حوصله ی بچه های خودمو ندارم وردار ببرشون
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
هر وقت خواستن بیان بگو خونه نیستیم هر وقتم گفت برا حموم کردن بچه ها میایم بگو تازه حمومشون کردم . دیگه بعد یه مدت نمیگن میخوایم بیایم. ولی مستقیم نگو زشته واقعا
این روزها کار شوهرمم سنگین شده حوصله سرو صدا نداره
باید زود بخوابه زودم پاشه
صبح امروز کسی گفت به من. تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دلمن با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق. عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرمتو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
ببین عزیزم، همه بهت گفتن، اگه نمیخوای زندگیت به هم بریزه لطفاً گوش کن. هی نگو نشد و نمیشه. به عنوان یه مادر اگر توانمند نباشی نمیتونی بچه های توانمند تربیت کنی. باید بدون بی احترامی و با صراحت حرف بزنی. هم با مادرت و هم با خواهرت. بعد هم خیلی رک بگو میخوام یه مدت خلوت خانوادگی داشته باشیم. دنبال عذر و بهونه نباش، صریح و مستقیم بگو.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
خواهرم طلاق گرفته با مادرم زندگی میکنه هر وقت میاد بچه اونو بچه برادر مم میارن بعد با خودشون نمیبرنش ...
نذار خدای نکرده زبونم لال سرنوشت تو هم مثل خواهرت بشه
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓