2777
2789
عنوان

پیام نور بدرد نمیخوره🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 104 پست
ببین قصد کم ارزش شمردن رشته خاصی رو ندارمولی به نظرم رشته های انسانی تو هر دانشگاهی قابل خوندنه ، چو ...

دیگه شانسیه دانشگاه شهرتون چجوری باشه

تو دانشگاهمون هم شوفاژ داریم هم کولر دوستم که آزاد میره میگه تو سرما و گرما جون میدن هیچی ندارن با اون همه شهریه که میدن امسال شده ۱۲میلیون

چرا سطح سواد پایین باشه وقتی برای ۱۲نمره کشوری خیلی سخت میخونیم در حالی که آزاد ۲۰نمره دست استاده می ...

من اعتبار مدرکش برام مهمه وگرنه با سختی درس ها و خودخوان بودن کنار میام 

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ارشد برو دولتی ایشالا من کارشناسی که تموم شدم حسابی خوندن ارشد دولتی قبول شدم حالا درسته کار گی ...

عه باید معدل خاصی بیاری ؟ اینطوری که خیلی خوب میشه 

دوست من آزاد میره همش جزوه‌های کم حجم داره اون وقت من کتابای ۲۰۰ و ۳۰۰ صفحه ای میخونمحالا من اطلاعات ...

قطعا شما ، من نمیگم من شنیدم که میگن سطح سواد پیام نوری ها کمه 

اما به نظر خودم با اون حجم کتاب ها و سختی سوالاتی که من شنیدم سطح شون از بچه های آزاد خیلی بالاتره

من اعتبار مدرکش برام مهمه وگرنه با سختی درس ها و خودخوان بودن کنار میام

اعتبار پیام نور باید بیشتر باشه چون دوستم یه جزوه ۲۰صفحه ای میخونه من کتاب ۲۰۰صفحه ای استاد دوستم کلی ارفاق میکنه ولی امتحان من کشوری باشه ارفاقی درکار نیست

تو به هرکدوم علاقه داری برو.اینکه پشت سر هر دانشگاهی بد بگیم درست نیست

عزیزم اول میگن دولتی بعد ازاد از نظر معدلم چه ازادش چه پیام نورش فقط براشون مهمه یه دیپلم داشته باشی ...

دولتی زیر چند هزار رشته های علوم پایه قبول میکنه؟

دیگه شانسیه دانشگاه شهرتون چجوری باشهتو دانشگاهمون هم شوفاژ داریم هم کولر دوستم که آزاد میره میگه تو ...

دوستای من روانشناسی آزاد میخونن و شهریه شون ۱۴ میلیونه!

اصلا خوب نیست بخصوص تو شهرستان ها که امکانات بهشون نمیرسه

شهر ما خوبه کلاس هاش با امکانات هست و برگزار میشه ولی شنیدم اساتید خوبی نداره

کلا پیام نور،یه مدرکی میده که هیچ جا قبولش ندارن امتحاناتش بدون اصولهتدریس مجازی واصلا تو دانشگاهو ت ...

کلاسای‌ ما همش‌ حضوریه تازه نری نمره کم میکنن استاد های واقعا باسواد

اعتبار پیام نور باید بیشتر باشه چون دوستم یه جزوه ۲۰صفحه ای میخونه من کتاب ۲۰۰صفحه ای استاد دوستم کل ...

بد گفتن نیست عزیزم

اعتبارش برام مهمه چون قراره بعد ها من اون مدرک رو ببرم بزارم جلو یه تعدادی و استخدام بشم!

قطعا برای اونا اعتبار مدرک مهمه

قطعا شما ، من نمیگم من شنیدم که میگن سطح سواد پیام نوری ها کمه اما به نظر خودم با اون حجم کتاب ها و ...

من ازاد شیرازم اینجا که از این خبرا نیست

استاد مشترک با دانشگاه دولتی هم داریم

خیلیاشونم خوبن و خوب درس میدن از نظر سخت گیری مثل دولتی نیست راحت تر نمره میدن ولی از نظر درس دادن خوبن واقعا امکانات دانشگاهم خوبه 

یعنی به نسبت پیام نور اینجا ازاد از همه نظر خیلی بهتره

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!