2777
2789
مرسی گلم فهمیدم هر چند وقتی باید یه موضوعی پیش بیاد تازه داشت. ماکارونی فراموشمون میشد😅

وای ماکارونی خیلی بیشرف بود

چقققد بغض کردم سر این تاپیکاش

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تعریف کنی یعنی چی نفرینت میکرد🍓😐🍫

منو نفرین نمیکرد

کلا هر انتقادی حتی دوستانه رو با نفرین جواب میداد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
آناتا چندبار گفته خودش با دنیا درارتباطه یکی نبودن با دلوینت 

آره آناتا گفته ولی خیلیا هنوز نمیدونن و تهمت میزنن متاسفانه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
وای دقیقاااا زنه مشکل داش اصن چرا اینطوری میکررررد حالا بدبخت بود شوهرش معتاد بود درست کلا نفرین م ...

یبارم  من گفتم باتاتی دعوا نکنید گفت توبا تاتی یک کاربرهستید یعنی من😐

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
ولی از عید به این ور فوق العاده مودب بود و پدرش میگفت تازه فوت شده اصلان گفتن فحش داده من باور نمیکر ...

اون یکی دیگه شاید بودن

ولی ب خود من فحش داد

ب کاربرا فحش ناموسی میداد

فقطم ب مادرشون توهین میکرد 

واقعا روم نمیشه بگم چی میگفت

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
یبارم  من گفتم باتاتی دعوا نکنید گفت توبا تاتی یک کاربرهستید یعنی من😐

بیرون از اینجا خیلی مشکل داشت وضع زندگیش داغون بود خودشم بیماری داش کلا میگف موهاش کچل و خیلی چاق و صورتشم قشنگ نیس

بر اثر اون داستانا مارم نفرین میکرد و مورد لطف قرار میداد

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
اگه مطمین بود باید به کل سایت ثابت میکرد منم حسم میگه دروغ نبود مال پریا ولی دلوینت طبیعی نبود 

چقدم هرشب تاپیک میزد تن درد دار و ...

هعییی

وای دقیقاااا زنه مشکل داش اصن چرا اینطوری میکررررد حالا بدبخت بود شوهرش معتاد بود درست کلا نفرین م ...

نه یادم نیست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اگه مطمین بود باید به کل سایت ثابت میکرد منم حسم میگه دروغ نبود مال پریا ولی دلوینت طبیعی نبود 

گریل خیلی سعی کرد تابت کنه حتی عکس سونوگرافیشو با اسمش گذاشت تو سایت آناتا هم صدای پریا رو  آپلود کرد توسایت وبا کاربرا حرف زده بود ولی نی نی یار زودی تعلیقش کرد به خاطر اینکه مثلا آرامش به سایت برگرده 

اون دلوینت عوضی هم بعد اینکه تعلیق شد رفت تو سایت ماد. ران و به دروغ دوباره گفت سرطان دارم😐😐😐😂

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
گریل خیلی سعی کرد تابت کنه حتی عکس سونوگرافیشو با اسمش گذاشت تو سایت آناتا هم صدای پریا رو  آپل ...

به نظرم یه روز به آرزوش میرسه

میگن هر چه در جستن آنی ، آنی

به نظرم یه روز به آرزوش میرسه میگن هر چه در جستن آنی ، آنی

دقیقا بالاخره یه روزی دروغاشو جذب میکنه