اخلاقش بده بی عرضه ست هر روز یه بحث جدید سر خانواده ش باهام داشت به شدت دهن بین
دختری یا ؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
خیلی بی فرهنگ هستن میگم منو به خاطر کارهای خونه میخوای نوکرت هستم بهم میگه برای پدر مادر پیرم زن گرف ...
اصلا کوتاه نیاین الان تازه اول زندگی همچین انتظارایی دارن که کوتاه بیاین اگه الان به همه خواسته هاشون باشه بگین این چرخه رو همینجوری ادامه میدن شوهرتم زیاد ازت حساب نمیبره بنظر من ارزشت رو پایین نیار
لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️
جلوی ضرر و از هر جا بگیری منفعته.... طبیعیه الان وابستگی و دلبستگی داری سخته جدایی... من که همه ی آدما رو ترغیب به سازش میکنم الان به شما میگم بهترین تصمیمو گرفتی... خیلی خوبه آدم کمک به دیگران بکنه مخصوصاً به کسایی که پا به سن گذاشتن مثل پدر شوهر و مادر شوهر اما اگر قرار باشه این قضیه به چشم وظیفه بهش نگاه بشه خیلی بیانصافیه.... من نمیدونم شما کجا و با چه فرهنگی زندگی میکنی،اما به نظر من برای این کار باید یه کارگر بگیرند نه عروس!
ای هر که هستی لحظهای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰