سلام بچه ها چند روز پیش تاپیک زدم که مادرشوهرم میخواس بره مشهد از من خواست تا بمونم خونشون و کاراشون بکنم. من ۲۱ سالمه یه دختر مجرد دارن ۱۹ سالشه دس به سیاسفید نمیزنه عروس هم دارن باهاشون اما رفته خونه باباش .. الانم تازه فهمیدم که به هرکدوم از دخترای متاهلش گفته بیا بمون خونمون تا برم بیام راضی نشدن . بخاطر اینکه خیلی کار دارن... من تو این یه هفته خدا شاهده ساعت ۴ یا ۵ صبح بیدار میشدم نون میپختم هروز هم خمیر و غذا و جارو ظرف و لباس شستن چون گِلی هستن نمیشه تو لباسشویی انداخت از زندگی خودم هم افتادم با یه بچه الان دیشب مادرشوهرم رسید... برا ۴تا دخترش و اون عروسش پارچه گرفته اما واسه من روسری که نه رنگش قشنگه نه جنسش خوبه...بنظرتون بگیرم ازش یانه...
یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩❤️💋👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم میسازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!