2777
2789
عنوان

همونم که گفتم مادرشوهرم رف مشهد منم موندم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 45 پست
بگیر ولی دفعه ی اول و آخرت باشه از این جان فشانی ها کنی 

چشم😂😂😂😂

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
من بودم نميگرفتم شما هم بشه درس عبرتت ديگه از اين كارا نكني دختر ١٩سالش بكنه اندفعه هم صدقه سر ام ...

دقیقا

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راس میگی میگم زشت نباشه 

بگو ممنون ولی من روسری بهم نمیاد شال میزارم 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
نون ؟ روستا هستین 😍😍😍

اره گلم

راس میگی میگم زشت نباشه 

من بودم میگفتم من خودم از بین این سوغاتی ها بر میدارم ع چی خواستم با این جور آدما تعارف نکن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
تو هم مثل من از خوندن این تایپیک اعصابت خورد شد که😂

😤آره دیگه اعصاب خوردکنی

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
فقط رویاییه برای شما خیلی چیز گندیه روستا مگه اینکه شمالی جایی باشه روستای ما انگار بیابون...اه ا ...

من عاشق طبیعتم 

خب طبیعتا سختی های خودشو داره 

من پدرم زاده روستا بودن سمت خراسان شمالی ، همچین سرسبز نبود مثل شمال ولی خب بهرحال باغ و چشمه داشتن 

از ۱۵ سالگی دیگه نرفتیم ، ده سالم بودم پدر بزرگ مادر بزرگم فوت شدن 😔😔 سالهاستتتتت نرفتیم 

متاسفانه شمال و اینا هم میریم خب میریم هتل یا  ویلا و پردیس 

روستا نمیریم 😢