2777
2789
عنوان

خاطره های خنده دارتونو تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 129 پست
باشه میگم پس🤣 یه بار با کل خاندان نشسته بودیم راجب جن و فلان و اینا حرف میزدیم. بعد من اصولا خیلی ...

میگفتی اجنه اومده بودن تو اتاق برا همین به درو دیوار خیره بودم😂😂😂منم دیدم این فیلمارو اصلا خوب نیستن همون بهتر نبینی

یه بار هم تو بازار رفتم لباس بخرم.

اینقدر قیمت ها گرون بود که نگوووووو

منم خواستم ضایع نباشه خیلی کارشناسانه گفتم:

این رنگ به پوست گندمی نمیاد خواهشا لاجوردی رو به موشی رو بیارید.

اون میگفت نداریم همچین رنگی منم میگفتم دبه نکنید خب بگید ندارم.

اونم گفت شما خریدار نیستی بفرما بیرون😂

منم گفتم جنس لباسش به درد نمیخورد قیمتش هم زیاد بود دکور مغازه هم افتضاحه بعد هم زدم بیرون🤣

اگر بدونین مغازه دار چطور نگاهم کرد خوف میکردین🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی اجنه اومده بودن تو اتاق برا همین به درو دیوار خیره بودم😂😂😂منم دیدم این فیلمارو اصلا خوب نی ...

بهشون میگفتم یه دستی رو سقفه😂ولی واقعا از ترس میدیدم این چیزا رو🤣با اجازه اتون الان دوی همون فیلم رو دانلود کردم ولی جرات نمیکنم ببینمش😂

یه بار هم تو بازار رفتم لباس بخرم. اینقدر قیمت ها گرون بود که نگوووووو منم خواستم ضایع نباشه خیلی ...

دهنت سرویس بعد من میخوام بگم تخفیف بدین دستوپامو گم میکنم نامزدم میگه تو حتی از خجالت میخای به فروشنده بیشتر از پول لباست بدی😂😂😂😂

دهنت سرویس بعد من میخوام بگم تخفیف بدین دستوپامو گم میکنم نامزدم میگه تو حتی از خجالت میخای به فروشن ...

اره بچه پروعم.کلا میرم تخریب میکنم و میام.

یه بار انقدر رو روسری های مغازه ایراد گذاشتم که بیرونم کردن.

ولی من بیخیال نمیشم.خیلی لذت میبرم از اینکه برم رو مخ دیگران

بهشون میگفتم یه دستی رو سقفه😂ولی واقعا از ترس میدیدم این چیزا رو🤣با اجازه اتون الان دوی همون فیلم ...

بنظرم که نبین من قبلا همش فیلم ترسناک میدیدم بعد الان دسشوییمون داخل حیاطه شب میترسم برم فک میکنم چیزی گوشه حیاطه حدود ۵سال فیلم ترسناک دیدم

منم امشب ثبت نام کردم خیلی خوشم اومده😂😂نگران نباش ایشالله زودی خوب میشی امیدتو از دست نده

فدات انشالله  ‌‌‌‌زودتر هفت روز دیگه هم بگذره حالم داره بهم میخوره منی که دو دیقه هم یه جا ثابت نیستم الان همش نشستم دلم واسه شوهرمم تنگ شده حسابی😢بیچاره الان هفت شب از دست اذیتای من در امانه بس که بلا سرش اوردم یه شب با تیشترتش به تشک دوختمش 😶😂😂صبحش هر کار میکرد نمیتونست بلند بشه

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
فدات انشالله  ‌‌‌‌زودتر هفت روز دیگه هم بگذره حالم داره بهم میخوره منی که دو دیقه هم یه جا ثابت ...

ایول از دست تو دختر کاش منم از این کارا بکنم😂😂😂😂

راستی خودتو معرفی میکنی دوست خوبم😍من کتایونم اهل مشهد و ۲۳سالمه ۱۰ماهه عقد کردم

رفیقم خیلی رو داداش کوچیکش غیرت داره.

منم هی میگفتم یاسینتون معتاده.هی میگفتم و میرفتم رو مخش.

یه روز اون یکی رفیقم اومد گفت داداشش واقعا معتاده؟

بنده خدا باور کرده بود.

اون بیچاره هم شک کرد به داداشش انقد من گفتم رفت سر کمدش لباساش رو بود کرد.

منم هی میگفتم بابا شوخی میکنم من ک اصلا ندیدم داداشت رو!

میگه نه من مشکوکم.

مخصوصا که کشف کرده دوست دخترش از این دختر جلف هاست.بیشتر تحت فشار قرارش میده🤣

یه مدت همش فوتی بود تو فامیل بعد از چن سال عروسی داشتیم درجه ۲ بعد اخر شب خواستم برگردم خداحفظی کنم گفتم خدا رحمتش کنه  مبارکش باشه🤧🤧🤧 بجای اینکه بگم خدا خوشبخت بشن🤕 تا خود صب گریه میکردم و روم نمیشد زیر پتو در بیام

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!