2777
2789
عنوان

خاطره های خنده دارتونو تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییم از سربازی اومده بود بعد لباساشو همه رو مادرجونم شست منم خواستم فداکاری کنم گفتم بدین براش اتو بزنم شرو کردم به اتو زدن تا بین لباسا رسیدم به یه شورت مامان دوز که با پارچه سفید واسش دوخته بود اقا منم خیر سرم خواستم ثواب کنم نشستم اونم اتو کردم قسمت خشتکش که رسیدم حواسم پرت شد برگشتم دیدم ای دل غافل خشتک شورت سوخته 😶😂😂😂😂داییم اومد گف تو عمرم به خنگی تو کسیو ندیدم اخه شورت رو کی اتو میکنه اخه اصن چجوری روت شد شورت منو برداری 😂😂😂الانم داره اون شورت رو تو کشوش یادگاری نگه داشته😂😂😂میدونم خیلی تباهم 😐😂

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃

حالا از گیج بازیام بگممممممممممممم

من گاهی به هیچی فکر میکنم.یعنی واقعا به هیچی فکر میکنم:/

یه بار تو کتابخونه همینجور تو اعماق مغزم غرق بودم که استادم که رییس همون کتابخونه است اومد بالاسرم تا راجب همون کتاب ازم سوال کنه.

اون هی میپرسید من هی میگفتم:ها؟!

اینقدر این کار رو کردم تا پسره کناریم محکم کوبید رو میز من از کما اومدم بیرون😅

استادمم رفیق بابامه نشسته تعریف کرده.اون هم که عاشق گیج بازیای منه کلا.میشینه همه جا میگه

یبار دیگه داشتم با دوستم به یه دختره تو پارک نگاه میکردم خیره شده بودیم بهش یهو برگشت سمت ما گفت چیهههه نگاه میکنی منو دوستم از ترس زرد کردیم یهو اومد سمتون بعد از کنارمون رد شد رفت پیش یه پسره ک پشت سرمون بود😑😑😑

حالا یچیزییییی

اگه قرار بود مثل رمان ها پسرای جذاب عاشق دخترای گیج و خرابکار و زبون دراز و پرو میشدن.

الان من با جذابترین پسر دنیا تو پاریس داشتم چیپس میخوردم🤣

ولی متاسفانه سوژه خنده هستم🙂

عالی هستی😂😂😂میگفتی برا ضدعفونی بوده

مخلصیم😅😁دیگه اون لحظه از شدت خنده و خجالت مغزم هنگ بود هنوزم یادم میاد خودمو فحش میدم

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
هی میخوام بازم بگم دیگه روم نمیشه اینقد گفتم🙂😊

من هم همینطور😂

تعریف کنین من دارم همشو میخونم😂😂😂😂😍

خو خداروشکر حداقل تونستم لبخند رو لب یه نفر بیارم باورت میشه الان تو قرنطینم هفت روزه کرونا گرفتم اگه نی نی سایت نباشه گوشه اتاق میپوسم ولی همین که میام اینجا یکم حرف میزنم حالم بهتر میشه بزار فک کنم بقیه هم یادم بیاد برات تعریف میکنم البته بقیه بیشتر شیطنت بوده تا سوتی

بگو کلی خندیدم دختر😂

باشه میگم پس🤣

یه بار با کل خاندان نشسته بودیم راجب جن و فلان و اینا حرف میزدیم.

بعد من اصولا خیلی قیف و قپی میام ولی مثل سگ هم میترسم

هی میگفتم نه بابا من اعتقاد ندارم که تلقین کنم نمیترسم:/

دخترعموی عقده ایم هم از موقعیت سواستفاده کرد و فیلم ترسناک گذاشت گفت حالا که جمع جمع با جنبه هاست فیلم احضار ببینم .

اون موقع ها خیلی رو بورس بود و اینا.

منم الکی ادای خوشحال ها رو در اوردم و گفتم هر کی نبینه ترسو و فلانه.

فیلم رو گذاشتن.من شاید فوقش دو صحنه دیدم ازش.

همه اش به در و دیوار خیره میشدم ولی با صداش هم میپریدم هوا.

بعد فیلم پسرعموم گفت شجاع خانوم حالا داستان فیلم چی بود؟

منم از رو اسمش گفتم احضار میکردن دیگه.

اونا هم هی میگفتن بقیه اش بقیه اش.

منم میگفتم همین!پسرعموم گوشیش رو در اورد و نشون داد که ازم عکس گرفته دقیقا زمانی که خیره شده بودم به در و تکون نمیخوردم😑

خلاصه منم ک دستم رو شده بود تا صبح از ترسم نذاشتم هیچ کدومشون بخوابن و بیدار نگهشون داشتم مثل این عقده ای ها.

همون روز یه خورش قیمه هم درست کرده بودم جاتون خالی مزه سوپ ها بیمارستان رو میداد.

دیگه سر اون میگن سرآشپز شجاع!

خو خداروشکر حداقل تونستم لبخند رو لب یه نفر بیارم باورت میشه الان تو قرنطینم هفت روزه کرونا گرفتم اگ ...

منم امشب ثبت نام کردم خیلی خوشم اومده😂😂نگران نباش ایشالله زودی خوب میشی امیدتو از دست نده