2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باطریش زیر ۸۰ نیومده خوبه

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔
خوبه که اگه کیفیت دوربینش حفظ شده که عالیهمن یه سامسونگ دارم ۵سال پیش خریدم کیفیت دوربینش که افتضاحه ...

مال منم همینه ولی هنو میگم خوبه کارم راه میندازه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
مگه ایفون دوازده چنده که پز. بده؟

گویا درست پاسخی که نوشتم و متوجه نشدید. نوشتم اگر برای هدف پز دادن می خواید، بله، خیلی قدیمیه. 

این یعنی: از نظر افرادی که اعتبار ی نفر و با ارزش مادی گوشی میسنجن، ارزش چندانی نداره. قابل پز دادن نیست. 

گویا درست پاسخی که نوشتم و متوجه نشدید. نوشتم اگر برای هدف پز دادن می خواید، بله، خیلی قدیمیه. این ی ...

نه من واقعا سوال کردم... خواستم قیمت ایفون دوازده رو بدونم😂 میگم قیمت ایفون چنده؟ ببینم در حد پز دادن هست یا ن😆