2777
2789
عنوان

خاطره های خنده دارتونو تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 129 پست
امید واری میدم بهت تو تنها نیستی شوهر منم خیلی جاها ک میریم بهم میگ خیلی لازم نیست تو بحثا غرق شی و ...

وای دم همسرت گرم😂😂👍🏻👍🏻عجب اصطلاحی

خدایا خودت میدونی...  
همسایه طبقه بالایی زیر سفره ای رو میتکوند  بیرون تراس  بعد همه آشغال هاش میاد تو تراس ما ر ...

من جرررررر خوردم اینور گوشی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت پیش رفتیم براپسرم لباس بخریم‌.شلوغ و گرم بود داشتم تند تند براپسرم باکمک باباش لباس پروو میکردم.نشسته بودم حالتی که دستشویی میشینن فقط یکم جم و جورتر. ببخشید فشارخون یه لحظه یه صدای کوچولو ازم دررفت ...🤭😇🥲🤫به روخودم اصلا نیوردم.پسرمم گفت مامان صدای چیه گفتم مامان نمیدونم.بعد ت ماشین خندم گرفته بود یادش افتادم.خاستم بندازم گردن پسرم که همسرم گفت نه بابا از پسرمون نبود از اونطرف معلوم نیس کی بود 😬🙄🧐یعنی دراین حد من به روی خودم نیاورده بودم که ۱٪هم شک نکرد😅😌🥴😎

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
خواهرش ارایشگره اون موقع میرفت خونه مشتریا این مشتریه جدید بود رفتیم برسونیمش خونه مشتریه نامزدم داش ...

خدایی این چ چیز خنده داری داشت ک تو خندیدی😂😂😂

اهم اهم.

بنده سلطانم تو این زمینه😁

ولی خب یکیش رو میگم که خودم به شدت ازش متنفرم😑

یه پسرعمو داشتم روم کراش داشت و منم ازش متنفررررررررر بودم.

اوهوم.

بعدش یه روز سر مزار پدربزرگ پام گیر میکنه به مزار بغلی میخورم به پسرعموم اونم سینی خرما گردو دستش چپه میشه رو زمین.

حالا همه اشکاشون بند اومده بود و خیره بودن به این صحنه.

منم چون هول کرده بودم از نگاهشون برگشتم توپیدم به پسرعموم که چرا ریختیشون من میخواستم بخورم!

دیگه بدتر شد.مامانم چون میدونست اگه جلوم رو نگیره واسه اینکه ضایع نشم گردن اون بیچاره رو میکنم سریع اومد گفت اینا رو جمع کنین از رو مزار بعد هم من رو کشید کنار خودش گفت حق نداری تکون بخوری.منم مظلوم.اصلا به حرفش گوش ندادم و رفتم تاریخ تولد و وفات کل بهشت زهرا رو مطالعه کردم😁

یه بارم یکی از مشتریای بابام اومد در خونه بعد ایفونو من برداشتم گف بابات هست عمو گفتم اره گوشی دستتون باشه الان صداشون میکنم از من خدافظ😑😑حالا گوشی دستتون باشه به کنار از من خدافظ رو دیگه نمیدونم از کجام دراوردم😑😂

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
😂😂😂😂😂😂😂😂😂کافیه به مردا رو بدی ابادت میکنن

خدا لعنت کنه اونیو ک گفته باد معده از سرطان جلو گیری میکنه

از اون ب بعد با این گند کاری‌اش ی وجبم سرم منت میزاره

انگار نه انگار ۱۰ سال ازم بزرگتره 😁😐🤦🏼‍♀️😶🤦🏻‍♀️