الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار بابابزرگم رفته بود مسجد اذان بده بعد منم صداشو تشخیص ندادم خیلی بد هم اذان میداد مامان بزرگمم کنارم بود گفتم این دیگه کیه با این صدای نکرش اذان میگه ؟مامان بزرگم گف باباحاجیته 😒من اینجوری🤐🏃
دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :) خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟ تیکر تولدمه🙃
نامزدم داشت با خواهرش ی حرف جدی میزد من ی ثانیه منظورشو اشتباه فهمیدم زدم زیر خنده بعد فهمیدم چ گندی زدم ب چ چیز بدی خندیدم هنوزم ک بهش فکر میکنم میگم کاش یادشون نباشه😰اون لحظه نامزدم خیلی بد نگام کرد جیش کردم تو خودم😂🤦♀️
خواهرش ارایشگره اون موقع میرفت خونه مشتریا این مشتریه جدید بود رفتیم برسونیمش خونه مشتریه نامزدم داشت میگفت مطمعنی مشتری دختره ی وقت چند تا پسر نباشن(منظورش این بود ی وقت پسر نباشن بلای سرش بیارن اینا) من نمیدونم چی شد بلند خندیدم😐کاش یادشون نباشه😪