2777
2789
عنوان

خاطره های خنده دارتونو تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بابابزرگم رفته بود مسجد اذان بده بعد منم صداشو تشخیص ندادم خیلی بد هم اذان میداد مامان بزرگمم کنارم بود گفتم این دیگه کیه با این صدای نکرش اذان میگه ؟مامان بزرگم گف باباحاجیته 😒من اینجوری🤐🏃

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃

نامزدم داشت با خواهرش ی حرف جدی میزد من ی ثانیه منظورشو اشتباه فهمیدم زدم زیر خنده بعد فهمیدم چ گندی زدم ب چ چیز بدی خندیدم هنوزم ک بهش فکر میکنم میگم کاش یادشون نباشه😰اون لحظه نامزدم خیلی بد نگام کرد جیش کردم تو خودم😂🤦‍♀️

عالی😂😂😂

😁😁😂این تازه خوبش بود سوتیای بدتر هم دادم یادم میوفته دلم میخواد برم تو زمین 😶😂😂

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
نامزدم داشت با خواهرش ی حرف جدی میزد من ی ثانیه منظورشو اشتباه فهمیدم زدم زیر خنده بعد فهمیدم چ گندی ...

امید واری میدم بهت تو تنها نیستی شوهر منم خیلی جاها ک میریم بهم میگ خیلی لازم نیست تو بحثا غرق شی

ولی متاسفانه من همیشه غرق میشم و گند میزنم۰😂😂😂😂

[QUOTE=196696890]ینی تر زدی به هرچی ...😂😂😂😂[/QUOTمیدونم😆😂😂

تا حالا شده جلو شوهرتون اتفاقی ب...گو...زین من مردم از خجالت تو عقد

متاسفانه داشتم یکیو مسخره میکردم این اتفاق نحس افتاد بعد عروسیمون

روش باز شد هنوزم بازه😑😐

بگووووو😐

خواهرش ارایشگره اون موقع میرفت خونه مشتریا این مشتریه جدید بود رفتیم برسونیمش خونه مشتریه نامزدم داشت میگفت مطمعنی مشتری دختره ی وقت چند تا پسر نباشن(منظورش این بود ی وقت پسر نباشن بلای سرش بیارن اینا) من نمیدونم چی شد بلند خندیدم😐کاش یادشون نباشه😪