2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مم خودم کامل براش از داروخونه میگرفتم آخه هم طعم بدی داشت هم بوی خیلی بدی دختر من اصلا نمی‌خورد و اینکه دندون رو سیاه میکنه

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

من از بهداشت نمیگیرم خارجی میدم

ولی باید کامل داد دیگه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

اره دادم حالا شاید بعضی روزا فراموش کردم ولی سعی کردم کامل بدم الانم قطره ویتان میدم.خیلی بهتره اگه بدی خصوصا آهن که بعد از شش ماهگی شروع میشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

بهداشت سمت خونه ما که نمیده

من دکتر میبرم برا چکاپ تاکید میکنه بدین

چون واقعا لازمه

از اول نوزادی ویتامین آ د

از وقتی وزن بچه دوبرابر وزن تولد شد آ د و اهن

بعد شش ماهگی هم آهن و مولتی ویتامین

تا دو سالگی به همین روال باید باشه

آهن هم قطره خوب مث لیپوزوفر یا سیدرال بدین که دندونا رو سیاه نکنه و خوشمزه هم باشه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

من تا6ماهگی کامل دادم آ+د منظورته دیگه؟

برا استخون بندی و بدنشون لازمه خوبه دیگه بده بهش

اگه بچتو دوسداری وگرنه ضعیف میشه 

خاهرشوهرم ب پسرش نداد بزور تا دوسالگی راه رفت خیلی ضعیف شده بود 

نمیگم دلیلش حتما اون قطره بوده ن ولی یکی از علتاش بوده

من الان متخصص ک میبرم باز بهش آد داده دکترش پسرم1سالو 1ماهشه 2ماهه ک مصرف میکنه احساس میکنم قوی شده بدنش

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔