2777
2789
من یه دخترایی دیدم خوشگل واقعا خوشگل همشون مال ابادان و اهواز بودن خواستم ببینم عربن همه نه

خوشگل اره خدایی زیاد داریم ک یکیشونم داره بات حرف میزنه    شوخی میکنم ولی اره خدایی خوشگل زیاد داریم نه همه عرب نیستن از همه قومیت ها داریم 

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
دقیقا حرف دلمو زدی اصن نمیدونم چرا میخوان خوزستان رو ایطوری جلوه بدن.... داخل یه سایتی بودم به طرف ...

بابا خودم رفته بودم اصفهان یه فروشنده بود فهمید مسافریم گفت از کجا گفتم اهواز گفت ااا پس چرا سیاه و ضمخت و زشت نیستی  اینقدرررر بدم اومددد

نمیدونم فاز تلوزیون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال کدوم شهری ؟ اهوازیا ابادانیا لزوما همه عرب نیستن ؟ با لر و بختیار کاری ندارم جنوبیای خالص میگم&n ...

من خوزستانم عربم

مال اهواز شهر مافقط عرب ی دون فارس زبانم نداریم 

من عرب خوزستانم

خوزستان از همه قومیت ها داره

حالا مثلا دزفول و بهبهان اکثر لرن

آبادان وخرمشهر اکثرا عربن 

به شهری که هستی ربط داره نه به کل استان

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

نه عزیزم خب ما لر داریم فارس هم داریم عرب هم داریم 

تو همه شهرهامون همه قوم هست ولی شهرهایی ک عرب نشیناشون بیشتره مشخصه شهرهایی که لر نشینن هم تقریبا مشخصه 

ولی تو منطقه شهرستان ما تقریبا همه بختیارین

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
نه عزیزم همه عرب نیستن،اهواز لربختیاری، کرد، عرب هستن

من اینو نمیدونستم واقعا اصلا فکر نمیکردم قومیت خوزستان را لر و بختیاری هم تشکیل میده مرسی که بهم گفتین فکر میکردم خوزستان یا فارسن یا عرب تازه اون فارسارو فکر میکردم عربی بلدن و میفهمن 

خیلی خوبه که همه عرب نیستن 

مگه عربا سیاه و زشتن؟؟؟این چه حرفیه؟؟این پسر من جد در حد عربه کجاش زشت و سیاهه؟

عزیزمممممممم من کی گفتم زشتنننن؟بخدا دوست عرب دارم نون نخور و اب نخور فقط نگاش کن یه چشم و ابرویی داره ک نگو

نه بابا منظورم اینایی بود ک تلویزیون نشون میده معلوم نیست از کجا میارنشون سیاه و زشتن وگرنه دوست عرب دارم اینقدر خوشگله

قصدم توهین نبود ببخشید اگر ناخواسته ناراحتتون کردم  

پسرتونم ماشالا خیلی خوشگله ایشالا خیرشو ببینین خدا حفظش کنه  

دقیقا حرف دلمو زدی اصن نمیدونم چرا میخوان خوزستان رو ایطوری جلوه بدن.... داخل یه سایتی بودم به طرف ...

من دیروز رفتم دل اهواز اینقد ویران بود بخدا دلم سوخت گریه کردم برای شهر خودم جادها خاکی و چاله چاله وسط جاده ترانزیتی.فاضلاب ها ریختن بیرون مردم صورتاشون ی جور ناراحتی وخستگی داشت

اینم بگم هرکی بگه چرکو حق داره ولی مرمش چرکو کثیف نیستن این دولت که بی وجدان چرکو وکثیفن 

پن این اهواز منبع نفت وگاز همه خیبانهاش ویران شدن وامکانات ندارن کارون خشک شد وااای دلم

مگه عربا سیاه و زشتن؟؟؟این چه حرفیه؟؟این پسر من جد در حد عربه کجاش زشت و سیاهه؟

وای عزیزم بخدا چ پسرت به دلم نشست لپشو بکش جام ووروجکو  

عزیزمممممممم من کی گفتم زشتنننن؟بخدا دوست عرب دارم نون نخور و اب نخور فقط نگاش کن یه چشم و ابرویی دا ...

آخخخخ😂

اونایی رو که تلویزیون نشون میده من موندم از کجا میارنشون 

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.