2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم فقط خوزستانیاس خوب لر و بختیار که زبون خودشونو دارن 

عزیزم خوزستان شهرهای زیادی داره .بعضی شهرها مثل ایذه و باغملک و بهبهان  اصلیت لره .ولی خوب ممکنه عرب از شهرای دیگه اونجا هم رفته باشن یا بالعکس

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد    
من خوزستانم عربم مال اهواز شهر مافقط عرب ی دون فارس زبانم نداریم 

الان به شخصه من و فامیلامون بوقیم؟دوستام بوقن؟کی گفته همش عربن؟  

اسی گوش نده بهش

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
من یه دخترایی دیدم خوشگل واقعا خوشگل همشون مال ابادان و اهواز بودن خواستم ببینم عربن همه نه

من وهمکلاسی هاییم رفتیم تهران مسابقه چند سال پیش ی مردی ازمون پرسید مال کجایین گفتیم خوزستان گفت واقعااااا شاخ دراورد گفت من فک کردم خوزستانیا همشون سیاه هستن

بخدا زنهای عرب اهواز اینقد خششششکلا دیروز رفتم اهواز یکس از اقواممون بخدا خجالت میکشیدم نگاشون کنم ازبس خوشکلن

الان به شخصه من و فامیلامون بوقیم؟دوستام بوقن؟کی گفته همش عربن؟     اسی گوش نده بهش

من نگفتم فارس نداریم گفتم شهر خودمون فارس نداره چون شهر کوچیکیه و فقط عرب وفامیلیم چرا بدون اینکه خوب متوجه بشین منظور چیه ریپلای میکنی 

من نگفتم فارس نداریم گفتم شهر خودمون فارس نداره چون شهر کوچیکیه و فقط عرب وفامیلیم چرا بدون اینکه خو ...

بد منظورتون رو گفتین فکر کردم اهوازو میگین  

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
😐

بابا شهر خودم شهر خودم پاینتر اهواز منظورم مال اهواز همون اهواز وشهر های اطراف اهواز 

اینو گفتم که اسی بدونه عرب اصلیلم کلا باعرب بزرگ شدم 

واااا حالا شوش که چند کیلومتر از ما فاصله داره70درصد مردمش عرب دزفول شایدفق30درصد مردمش عرب باشه 

فرق میکنه خو ولی شهرماهمه مردمش عربن

من اینو نمیدونستم واقعا اصلا فکر نمیکردم قومیت خوزستان را لر و بختیاری هم تشکیل میده مرسی که بهم گفت ...

منظورت دقیقا چیه از اینکه میگی خیلی خوبه که همه عرب نیستن .مگه عرب بودن ایرادی داره .من عربم و به خودم افتخار میکنم .چقد آدم نژاد پرستی هستی شما؟؟ واقعا که؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد