2777
2789

پس نیاز عاطفی شون رو چطوری برطرف میکنن؟

چون رابطه ای ک دو طرف میدونن موقتیه و دو روز بعد از هم جدا میشن،جوریه ک میدونی نباید به طرف مقابل دل ببندی، میدونی که اگر مثلا بگه:( دوستت دارم) واقعی نیست و خودت هم اگر بهش ابراز علاقه کنی،از ته دل نیست

خب پس چطوری نیاز عاطفی شون تو همچین رابطه ای ارضا میشه؟ صرفا نیاز جنسی نهایتا برطرف میشه.که بنظرم اونم کامل برطرف نمیشه وقتی علاقه ی قلبی نباشه....

اصلا قصد قضاوت ندارما،صرفا کنجکاوم ک بدونم

اگر کسی تجربه ی خودش رو بگه خیلی خوبه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم رابطه‌ای که کامل باشه یعنی هم سالم باشه هم نیاز عاطفی و جنسی برطرف بشه خیلی کمه. از اون مجردایی گرفته که هیچوقت تا حالا رابطه‌ای رو تجربه نکردن، متاهلایی که نیاز عاطفی یا جسمی برآورده نمیشه تا همین مورد که شما میگی. اینم یکی از انواع روابطیه که کامل نیست.