2777
2789
من اهوازم عرب نیستم  نه بلدم و نه میفهمم زبونشون رو لهجه ندارم سیاه نیستم و سفیدم موهامم ...

صد در صد که ذات ادمی بالاتر از سیاهی و سفیدی و موی صافو فره ⁦♥️⁩

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اهوازم عرب نیستم  نه بلدم و نه میفهمم زبونشون رو لهجه ندارم سیاه نیستم و سفیدم موهامم ...

تازه بخدا زشت و بدتیپم نیستیم فقط نمیدونم صدا و سیما چ مشکلی بامون داره

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
صد در صد که ذات ادمی بالاتر از سیاهی و سفیدی و موی صافو فره ⁦♥️⁩

قطعا عزیزم در این ک شکی نیست

فقط ظاهر گفتم نه چیز دیگ ای

چون صدا و سیما هممون رو اونجوری نشون میده وقتی ب یکی میگم اهواز میگ عربی؟سیاهی؟باید بشینم یک ساعت توضیح بدم

وگرنه گفته ی شما در اولویته گلی  

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
قطعا عزیزم در این ک شکی نیست فقط ظاهر گفتم نه چیز دیگ ای چون صدا و سیما هممون رو اونجوری نشون میده ...

دقیقا حرف دلمو زدی

اصن نمیدونم چرا میخوان خوزستان رو ایطوری جلوه بدن....

داخل یه سایتی بودم به طرف گفتم خوزستانیم،برگشت بهم گفت شماها خیلی زشتو کثیفین....

نمیدونم این طرز فکر چرا درمورد خوزستانیا هست....

اونوقت همین خوزستان نباشه نصف مملکت روی هواست

قطعا عزیزم در این ک شکی نیست فقط ظاهر گفتم نه چیز دیگ ای چون صدا و سیما هممون رو اونجوری نشون میده ...

من یه دخترایی دیدم خوشگل واقعا خوشگل همشون مال ابادان و اهواز بودن خواستم ببینم عربن همه نه

دقیقا حرف دلمو زدی اصن نمیدونم چرا میخوان خوزستان رو ایطوری جلوه بدن.... داخل یه سایتی بودم به طرف ...

اون ادم بیشعور بووده خوزستان خودشو فدا کرد مردمانش خودشونو فدا کردن ولی بعد اینهمه سال هنوز ابادش نکردن مردم خوزستان مظلومن 

من یه دخترایی دیدم خوشگل واقعا خوشگل همشون مال ابادان و اهواز بودن خواستم ببینم عربن همه نه

نه عزیزم همه عرب نیستن،اهواز لربختیاری، کرد، عرب هستن

به بعضیاباید گفت:عزیزم حسودی نکن.   ی چیزایی هم توداری که من ندارم! مثلا....................................عقده!