عزیزم منم شوهرم خیلی با دخترا لاس میزنه و چت میکنه منم به بعر یه گوشی تو.ماشینش دیدم که انکار کرد بعدم گندش در اومد یه جا برادرزلدش گفت عمو گوشی جدید خریده و بعد من فهمیدم این همون گوشیه ولی زیر بار نرفت بعد رفت یه گوشی از ماشین اورد داد ریست شده گفت اینه.... بگذریم شش ماه پیش میرفت کوه تو گوشیش دیدم با یکی از دخترا چت کرده ازش پرسیدع چرا پایین کوه موندی نیومدی بدون تو خوش نگذشت اونم نوشته بود پریودم بودم.... اونم دیدم ولی کلا زیر بار خیانت نمیره یه مدت بازی کلش اف کلنز نصب بود کلن زده بوده عشق و.حال و س. ک. س یه مدت تو تل دیدم با یکی میحرفه حتی قرار گذاشته بود به دختره گفته فردا فاان ساعت بیا مغازم صحبت کنیم... همه ی اینا طی این سالها دیدم و. هی گذشتم هی گذشتم.... ما با وجود مخالفت زیاد خانواده ها عاسقانه شروع کردیم ولی هربار مهرش از دلم کم و کمتر شد خدای من بود ولی الان بهش حس ندارم خنثیهستم شش ماه پیش باهم دعوا کردیم و تو دعوا همه ی این سالهارو به یادش اوردم انگار به باد خودمم اورده بودم و بعد اون دیگه نتونستم ذره یی دوسش داشته باشم دارم زجر میکشم چیکار کنم؟؟؟؟ بعد دعوا که دید من چقدر بهم فشار اومده خیلی تغییر رفتار ذاد توضیح داد توجیح کرد الان فیلم بازی میکنم براش که بخشیدمت ولی خدا به سر ساهده نبخشیدمش چیکار کنم ازش دل کندم خیلی نابود شدم