2777
2789
عنوان

خیانت توروخدا بیاین کمک کنید

1265 بازدید | 105 پست

عزیزم منم شوهرم خیلی با دخترا لاس میزنه و چت میکنه منم به بعر یه گوشی تو.ماشینش دیدم که انکار کرد بعدم گندش در اومد یه جا برادرزلدش گفت عمو گوشی جدید خریده و بعد من فهمیدم این همون گوشیه ولی زیر بار نرفت بعد رفت یه گوشی از ماشین اورد داد ریست شده گفت اینه.... بگذریم شش ماه پیش میرفت کوه تو گوشیش دیدم با یکی از دخترا چت کرده ازش پرسیدع چرا پایین کوه موندی نیومدی بدون تو خوش نگذشت اونم نوشته بود پریودم بودم.... اونم دیدم ولی کلا زیر بار خیانت نمیره یه مدت بازی کلش اف کلنز نصب بود کلن زده بوده عشق و.حال و س. ک. س یه مدت تو تل دیدم با یکی میحرفه حتی قرار گذاشته بود به دختره گفته فردا فاان ساعت بیا مغازم صحبت کنیم...  همه ی اینا طی این سالها دیدم و. هی گذشتم هی گذشتم....  ما با وجود مخالفت زیاد خانواده ها عاسقانه شروع کردیم ولی هربار مهرش از دلم کم و کمتر شد خدای من بود ولی الان بهش حس ندارم خنثیهستم شش ماه پیش باهم دعوا کردیم و تو دعوا همه ی این سالهارو به یادش اوردم انگار به باد خودمم اورده بودم  و بعد اون دیگه نتونستم ذره یی دوسش داشته باشم دارم زجر میکشم چیکار کنم؟؟؟؟ بعد دعوا که دید من چقدر بهم فشار اومده خیلی تغییر رفتار ذاد توضیح داد توجیح کرد الان فیلم بازی میکنم براش که بخشیدمت ولی خدا به سر ساهده نبخشیدمش چیکار کنم ازش دل کندم خیلی نابود شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هم برید پیش یه مشاور گلم، إنشاءالله همه چی درست میشه و خدا به دلت آرامشی میده که انگار هرگز ناراحتی ای تو عمرت نداشتی 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اگر واقعا قادر ب تغییر شرایط نیستی و نمیتونی باز دوسش داشته باشی،جدا شو چون تو این زندگی تا ابد عذاب ...

اون میگه تغییر کردم ولی دیگه بعد ده سال خیلی دیره درست زمانی تغییر کرد کع دیگه دوستش ندارم

برو خیلی منطقی بهش بگو من سر اون قضایا تو از چشمم افتادی و من بهت هیچ حسی ندارم دیگه بگو که هرچیم عذرخواهی کنی دست من نیست اون حیه برنمیگرده بیا توافقی طلاق بگیریم توام برو دنبال عشق و حالت منم دنبال یه زندگی درست و حسابی

همچین آدمی عرضه بچه نگهداشتن نداره خودت میگیرشون

شوهرم وجهه و روابط عمومی خوبی داره و نه معتاده نه مشکل ظاهری چیزی مگه خودش بده که بعید میدونم وگرنه قانون همه حور طرفدارشه

اون میگه تغییر کردم ولی دیگه بعد ده سال خیلی دیره درست زمانی تغییر کرد کع دیگه دوستش ندارم

بگو تغییرت دیگه فایده ای نداره من بهت حسمو از دست دادم و هرکار کنم برنمیگرده 

برو خیلی منطقی بهش بگو من سر اون قضایا تو از چشمم افتادی و من بهت هیچ حسی ندارم دیگه بگو که هرچیم عذ ...

بهش گفتم و گفت اشتباه میکنی چیزی نبوده سر هیچی داری بازی در میاری😔 و چرا حالا که من گذاشتم کنار اینارو.میگی روزی نیست با خودم.نگم ای کاش وقتی میدیدم همون لحظه قاطعانه میرفتم ای کاش

بگو تغییرت دیگه فایده ای نداره من بهت حسمو از دست دادم و هرکار کنم برنمیگرده 

دقیقا عین عذابه مخصوصا که همش نقش بازی میکنم شاید باورتون نشه ولی ارزومه خیانت کنه تا این دفعه برم دیگه برنگردم هر لحظه منتظذم