2777
2789
عنوان

تحملشونو ندارم دیگه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 98 پست
یه جمعه با مامانم اینا رفتیم فرداش زنگ زده میگه کجا رفتین خوش گذشت بهتون؟ :|

شاید بی منظور پرسیده شاید اما ادم از زندگی کسی خبر نداره نمیدونه رفتار بقیه چطوریه اما وقتی که کلی دعوتت میکنن یعنی اینکه دوست دارن . فک نمیکنی بخاطر دبه ی ترشی یا یه جارو خیلی حساسیت نشون میدی؟ خب  حیاطت چیزیش نمیشه نباید خودتو حساس کنی و مغز خودت فشار بیاری ذهنتو رها کن وقتی میبینیش متوجه میشی چیزی نیست که بخوای خودتو اذیت کنی بخاطرش .. هر چی باشه مادر همسرته خب ما باید به عزیزای عزیزامونم احترام بذاریم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه یکی از بزرگ ترین معظل های زندگی با خانواده شوهره عزیزم ما جمعه ها بقول تو هررررچی بشه ناها ...

دقیقا منم از این کارا دارم تاس میشم مو نمونده واسم از بس حرص خوردم

من یک مامان هپارینی‌ام
بله عزیزم هر روز انوکساپارین 6000 میزدم

میشه راجبش صحبت کنی عزیزم؟چن بار سقط داشتی ؟دلیل سقطات چی بود؟من دو بار سقط داشتم باید برم آزمایشات سقط مکرر اگه میشه راهنماییم کنی ممنون میشم

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
متاسفانه یکی از بزرگ ترین معظل های زندگی با خانواده شوهره عزیزم ما جمعه ها بقول تو هررررچی بشه ناها ...

ماهم هر هفته جمعه باید میرفتیم خونه مادر شوهرم دوتا جاری دارم با یکی خاهر شوهر ساعت سه بعداظهر تازه میان اونجا من شوهرم همش میگفت بیا بریم خونه ما کمک مامانم دست تنها باید برای این همه ادم ناهار درس کنه منم خنگ از صب میرفتم ناهار سالاد همه چی پا من فقط میومدن ناهار آماده میخوردن باز ظرفا نشسته میموند تو ظرفشویی دلم ب حال مادر شوهرم میسوخت باز کمکش میشستم یجایی دیدم شده وظیفم مادرشوهرمم پشت اونا ب من میگف خیلی پروان و اینا ولی جلو خودشون قربون صدقه الان شش ماهه دیگه نمیرم خونشون روزای جمعه شده بودم کلفتشون 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
والا ارزش داره من از حیاط شلوغ متنفرم بعدشم قرار نیس بیان اونجا  هبچ جوری نمیشه مدیریت کرد ولم ...

امم پس سنشون بالاست الان متوجه شدم اوضاع از چ قراره .... میشه سن خودتونو بدونم؟

اخه وقتی ب من دادن دیگه چرا میخوان استفاده کنن سالهای سال کجا ترشیارو میزاشته الان میدونه من دلم میخ ...

ببخشیدا به نظرم در مورد حیاط حق با شما نیست چون هرچی باشه خونه اونهاست

وای استاتر منم چیا نکشیدم تو اون خراب شده مادر شوهرم فکر کن خودش حموم داشت بالا بازم میومد پایین حموم ما و خیلی کارای دیگه که بگم باورت نمیشه بعد میدونی چی منو میسوزند ادعای فرهنگ میکرد و می‌گفت من بچه ناف تهران هستم هیچ کس رو هم پسند نمی‌کرد

میشه راجبش صحبت کنی عزیزم؟چن بار سقط داشتی ؟دلیل سقطات چی بود؟من دو بار سقط داشتم باید برم آزمایشات ...

من مشکلم تشکیل نشدن قلب جنین بود

چندین بار سقط داشتم

ازمایش بدین و به دکترتون بگین من از 4 هفته ی حاملگی تا اخرین روز حاملگی هر روز سر ساعت 5 عصر خودم انوکساپارین 6000رو دور نافم میزدم

خیلی دوران سختی بود

من یک مامان هپارینی‌ام
دقیقا منم از این کارا دارم تاس میشم مو نمونده واسم از بس حرص خوردم

😭تازه فک کن شوهر من هر چند شب 

همش میگه پاشو بریم به مامانم سر بزنیم

پاشو بریم 

میگم اقا تو دوس داری برو من راحت نیستمممم

پیله ک نه باید بیای

ولی خدا نیاره ی جاری دارم

با شوهرش مداااااام بند خونه مادر شوهرمن

نمیدونم خودش خسته نمیشه واقعا😂😂😂😂

شب هست

روز هست

جمعه ها

در هفته ی شب خونه مامان خودشه فقط😂😂😂

والا ارزش داره من از حیاط شلوغ متنفرم بعدشم قرار نیس بیان اونجا  هبچ جوری نمیشه مدیریت کرد ولم ...

یعنی خدای نکرده تو فردا بیفتی به خوردن قرص اعصاب به خاطر این حرص خوردنها و استرسها و غیره ارزش داره ؟ کوتاه بیا دختر دبه ترشی و خلوتی حیاط کجا سلامتی کجا

کافیه شوهرت مدیریت کنه و خودش با خانواده اش درباره ی این رفت و امدها به نتیجه برسه مشکل حل میشه

عجب