2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و اشنایی با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 59 پست
مطمئنید تو شرکت گاز هستن؟ مثلا حتما در مورد شغلشون تحقیق کنید ، ازشون بپرسید حقوقشون چقدره؟ چقدر&nbs ...

25 سالشه 

بله همون دانشگاهی  بودن که خودم توش درس میخونم 

راستش من حقوقش رو نپرسیدم ولی خودش ادمیه میگه هر سوالی داری بپرس ازم رک و راست میگم بهت

مطمئنید تو شرکت گاز هستن؟ مثلا حتما در مورد شغلشون تحقیق کنید ، ازشون بپرسید حقوقشون چقدره؟ چقدر&nbs ...

یه داداش بزرگتر داره که اون ازدواج نکرده احتمال میدم شاید بخاطر شرایط مالی بوده اونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت بودی چیکار میکردی چون اون اقای اینجوری که کگفتن باید منتظر بمونم براش برا همین میخوام بدو ...

نمیدونم شاید اگه تقریبا تمام ملاک های مهمم رو داشته باشه و اطمینان کافی ازش پیدا کنم بله منتظر می مونم و البته رابطه رو در حد همون گفت و گو حفظ میکنم 

البته با طولانی شدن این رابطه مخالفم ، اگه واقعا میخواد باید بعد از مدتی برای ازدواج اقدام کنه 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
نمیدونم شاید اگه تقریبا تمام ملاک های مهمم رو داشته باشه و اطمینان کافی ازش پیدا کنم بله منتظر می مو ...

اون برا اقدام کردن مشکلی نداره 

ولی فقط بخاطر اینکه از نظر مالی و این چیزا خودش میگه من تازه شاغل شدم 

احتمالا دوس نداره بدون امادگی بیاد جلو

نمیدونم شاید اگه تقریبا تمام ملاک های مهمم رو داشته باشه و اطمینان کافی ازش پیدا کنم بله منتظر می مو ...

من خودم هم دلم نمیخواد که بخاطر مسائل مادی 

تصمییم بگیرم

چون همین که ادم پاک و خوش اخلاقیه و رو پای خودش هست میشه بهش اعتماد کرد 

اونم تو این زمونه ای که مردا خیانت کار و اهل همه کاری هستن 

نمیخواماز این ویزگی هاش چشم پوشی کنم بخاطر پول ولی میخوام مطمعن باشم که میتونم بعدا تو زندگی از پسش بربیام و اینکه حرفای بقیه روم تاثیر نذاره یا نه

25 سالشه  بله همون دانشگاهی  بودن که خودم توش درس میخونم  راستش من حقوقش رو نپرسیدم ...

خب چه خوب ، ولی بازم پیش اساتیدشون برید و درموردشون بپرسید

بله باید بپرسید ، چون بحث زندگیتونه و خیلی مهمه ، تو صحبت کردناتون شاید به نکات مهمی ازشون برسید

مثلا اگه خدای نکرده دروغگو باشن ممکنه خودشون رو لو بدن

همه ی سوالاتی که ازشون دارید و تمام ملاک هاتون رو با مدرک موثق ازشون به دست بیارید 

نمیخوام بترسونمتون ولی واقعیت اینه که شناخت آدما خیلی سخته ، اینو وقتی فهمیدم که یکی از همکلاسیام که 

فوووق العاده با شخصیت ، مودب ، درس خون ، منظم بودن  هر چی از ادب و کمالاتشون بگم بازم کمه ، با رعایت ادب کامل بهم پیام داد که به من علاقه داره شرایطش رو هم توضیح داد ولی ملاک های من رو نداشت منم مودبانه جواب رد بهش دادم

اما بعدش هر چی از دهنش در اومد بهم گفت ، یعنی من وقتی پیاماشو میخوندم اینجوری بودم😳😳😳😳😧😧😧😧🤯

اصلااااا باورم نمیشد ، فکر میکردم یکی دیگه داره بهم پیام میده

یه ابله به تمام معنا ، البته من باز هم مودبانه جوابش رو دادم و براش از ته دل آرزوی موفقیت کردم و در جواب آخرین طومارش که پر از چرت و پرت و توهین بود هیچی نگفتم و تموم شد

خلاصه این که با حرفام نترس اما مواظب باش ، ازدواج شرایط پیچیده ای داره که اگه با توکل به خدا ، حواس جمع و استفاده از تجربیات دیگران و تحقیق و... باشه موفقیت آمیزه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
یه داداش بزرگتر داره که اون ازدواج نکرده احتمال میدم شاید بخاطر شرایط مالی بوده اونم

پس باید یکم شرایطشون رو بهتر کنن ، اگه الان شرایط مالی این آقا خوب نباشه وقتی رفتید زیر یک سقف سخت تر میشه اگه بچه هم که بیاد دیگه بدتر

پس باید به یه اطمینانی برسید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خب چه خوب ، ولی بازم پیش اساتیدشون برید و درموردشون بپرسید بله باید بپرسید ، چون بحث زندگیتونه و خی ...

اره دقیقا متوجه ام چی میگی

حواسم هست و خودم چند بار امتحانش کردم و دارم بررسیش میکنم این نیس که بگم کاملا بهش اعتماد کردم

ممنون عزیزم از راهنماییات

حالا سوال من اینه که خانوما شما جای من بودید بازم به ازدواج فکر میکردید یا نه من بعد از این جریانات ...

یکبار با طناب پوسیده ی خانواده ات رفتی تو چاه بار دوم نرو...حالا مگه زیبایی خوشگلی چه پوئن مثبتیه ؟ والا کم ندیدم از مردا و زنای خوشگلی که زندگی های افتضاحی دارن ...بیخیال این حرفا از عزیزم 

اون مرد باید قدردان عقلانیت،نجابت ،اخلاق و و و شما باشه نه ظاهر شما 

ببین اولا خیلی زود از روی حرفا و رفتار خواستگارت قضاوت نکن ...همه تو بیرون متشخص و خوب رفتار میکنن

حولم نباش که همه رفتنو من موندم 

حالا مگه همه شوهر کردن الآن خوشبخت عالم شدن 

اول از همه برو پیش یه مشاور خوب ومتخصص

ببین پسره چقدر جنمه کاری داره ؟ یعنی حاضره برای خانواده اش مسافر کشی و کارگری بکنه ؟ اینو مستقیم نباید سوال کنی ...ببین الآن خیلی از مردا دکترا دارن ولی اگه به بحران مالی بخورن شوهره حاضره زن و بچه اش گشنگی بکشن ولی نره سره کاری که خوشش نمیاد و براش اوفت داره 

بعد نگاه کن ببین چقدر برنامه ریزی برای مسئله ی اقتصادی داره ،به قول معروف به بلوغ اقتصادی رسیده به لحاظ فکری

اینکه تاکیید میکنه خانواده اش حمایت نمیکنن خوب چند تا حالت داره

یا آدم باحالیه که استقلال فکری و شخصیتی داره و توقع نداره که خانواده اش کمکش کنن

یا خانواده اش ندار هستن 

یا با هم اختلاف دارن 

پس تهو توی اینم در بیار 

هم محل کارش 

هم محل تحصیلش 

هم زندگیش 

باید به صورت کاملا حرفه ای تحقیق کنی 

اون برا اقدام کردن مشکلی نداره  ولی فقط بخاطر اینکه از نظر مالی و این چیزا خودش میگه من تازه ش ...

اول خودت برو پیش مشاور یکم این تاثیر پذیریت از اطرافیانو کم رنگش کن 

بعدم به اون آقا بگو بیاد خواستگاری نهایت یک سال دو سال صبر میکنید تا شرایطش جور بشه 

چرا این حرفو میزنم ؟ 

چون پس فردا وقتی با خانواده اش بیاد تازه شما خانواده اشو میشناسی ،بعدم ممکنه خانواده اش مخالف باشن ...همین حالا متوجه این مسائل بشی خیلی بهتر از اینکه یه مدت علافشون بشی و وقت و دل شما رم بگیرن ،خواستگارها و موقعیت های خوبتونم رد کنی ...اگرم دیدی بهانه میاره بگو خداحافظ شما 

اول خودت برو پیش مشاور یکم این تاثیر پذیریت از اطرافیانو کم رنگش کن  بعدم به اون آقا بگو بی ...

اره واقعا دهن بینم و خیلی تاثیر میگیرم از بقیه البته خانواده ام ادم رو لای منگنه میزارن تا حرفشون رو قبول کنم

درمورد اینکه بیاد خواستگاری هم و ایمنکه من منتظرش بمونم راستش خانواده خودم ادمایی نیستن که بتونن صبوری کنن و خودشون گند میزنن به رابطه ام این رو دیگه بعد از یه بار نامزدی و عقد مطمعن که میگم

ولی خب سعی میکنم منطقی برخورد کنم و شناخت کافی ودرستی بتونم ازش بدست بیارم 

واقعااااا مرسیی  

مرسی عزیزم  خیلی راهنماییت خوب بود باید بسنجمش بیشتر

هم خودشو هم خانواده اشو 

نترس از اینکه بیاد خواستگاریت 

شما دختر پخته ای هستی 

تو دام مهر طلبی خانواده اتون هم نیوفت ...این زندگی شماست ،خودت باید درست تصمیم بگیری 

یه نماز هست به اسم نماز استخاره ...داخل کلیات مفاتیحه ...استخاره نمیکنی ،ولی از خدا طلب خیر میکنی ...یکی از خواصی که علما برای این نماز گفتن موقع خواستگاریه چون قشنگ پنهان طرفو نشون میدن ...یعنی تا حدی که بفهمیم  به درد ما نمیخوره ....من به شدت از این نماز استفاده کردم ،شما هم حتما بخون ضرر نمیکنی 

بله درسته ولی خودشون گفتن ازدواج کن و برا طلاقم هم مجبور شدم دیگه چون با اون وضعیت نمیشد ادامه داد&n ...

خب عزیزم ،شما نگفتی ک خانواده ات مجبورت کردن با کیس دوم ازدواج کنی!!!! فقط گفتی اون بد بود بهم گفتن طلاق بگیر، از این جهت من نگاه کردم، و فک کردم خیرخواهانه برات تصمیم گرفتن،، وگرنه توی عقدتون جبر بوده، مشخصا کارشون غلط بوده، و حق داری ناراحت باشی

خب عزیزم ،شما نگفتی ک خانواده ات مجبورت کردن با کیس دوم ازدواج کنی!!!! فقط گفتی اون بد بود بهم گفتن ...

درسته عزیزم البته خب هیج خانواده ای بد بچه اش رو نمیخواد و همه خوشبختی بجه شن رو میخوان واونا هم از سر نااگاهی این کارو کردن 

ولیخب ازاونجایی که منم خیلی اذیت شدم سخت بوده برامکه کاملا ببخشمشون