2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و اشنایی با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 59 پست
اره واقعا دهن بینم و خیلی تاثیر میگیرم از بقیه البته خانواده ام ادم رو لای منگنه میزارن تا حرفشون رو ...

حوب پس یکم کارت سختر میشه 

ببین از الآن سفت و محکم باش ،قرار نیست به خانواده ات بی احترامی کنی ولی یه بار زندگیتو خراب کردن دیگه نذار 

برو قشنگ پیش مشاور خوب و متدین و متخصص بهت یاد میده چیجوری در برابرشون حرف بزنی ....اصولا آدمایی که سلطه گر هستن ،خوب حرف میزنن و میرن سمت کسایی که اعتماد به نفس ضعیفی دارن ..اعتماد به نفست که ان شاءالله قوی بشه دیگه میفهمن که شما اون آدم سابق و بله چشم قربانگو نیستید و خودشونو جمع و جور میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خودشو هم خانواده اشو  نترس از اینکه بیاد خواستگاریت  شما دختر پخته ای هستی  تو ...

چشم عزیزم حتما استتفاده میکنم

یعنی بنظرتون نگران این نباشم که بیاد خواستگاری اخه خودم تصمیمم این بود که وقتی امادگیش رو داشت بیاد

از نظر خانوادگیش هم فقط یه چیزی میدونم اونم اینکه خودش گفت من بچه پولدار نیستم 

نگفت وضع مالیش بده ولی مثلا خونه نداره و اینکه تازه شاغل شده 

رابطه اش با خانواده اش هم اینو میدونم که خانواده مذهبی داره ولی خودش خیلی مذهبی نیس ولی چیز دیگه ای نمیدونم ازش احتمال داره که سر همین قضیه هم با خانواده اش اختلاف داشته باشه دقیق نمیدونم

درسته عزیزم البته خب هیج خانواده ای بد بچه اش رو نمیخواد و همه خوشبختی بجه شن رو میخوان واونا هم از ...

حق داری کاملاً، سعی کن اول با کمک روانشناس، بخود شناسی برسی

نه فقط ازدواج کل زندگیمون نیاز مند خودشناسیه

تو تا وقتی خودتو نشناسی، نمیتونی کسیو بشناسی، و نمیتونی، بدونی از زندگی چی میخایی! 

حق داری کاملاً، سعی کن اول با کمک روانشناس، بخود شناسی برسی نه فقط ازدواج کل زندگیمون نیاز مند خودش ...

درسته کاملا خودم هم نیاز دارم که بیشتر رو خودم کار کنم و مستقل تر باشم

ممنونم عزیزم  

چشم عزیزم حتما استتفاده میکنم یعنی بنظرتون نگران این نباشم که بیاد خواستگاری اخه خودم تصمیمم این بو ...

ببین شما الآن اون دختر 18 ساله نیستید 

خانواده اتون هم متاسفانه با این ناآگاهیشون دارن زندگیتون رو به مشکل شدید گرفتار میکنن ،آدم ناآگاه لااقل بعد از یه تجربه ی بد ،درس میگیره ولی گویا خانواده اتون میخوان به همون منوال گذشته پیش برن 

شما نذار ،قاطع و محکم باش ،این فقط یه خواستگاریه ،اگه شما نتونی جلوی دخالتهای خانواده اتونو بگیرید عذر میخوام خوب پس هنوز وقت ازدواجتون نرسیده 

ببین راستش من فکر میکنم خانواده اتون دارن از مهرطلبی شما سوء استفاده میکنن 

باید اینو درمانش کنی تا بتونی عزت نفستون رو ببرید بالا و هم اینکه دهن بین بودن رو درمان کنید 

اینا ریشه های روانشناختی داره عزیزم ...برو پیش یه متخصص کمکت میکنه تا از این ترس هایی که داری بیای بیرون ،مثلا ترس از سرزنش شدن،ترس از ترد شدن و و و 

توکل کن به خدا یا علی بگو و بلند شو ....هنوز شما سنی نداری ولی نذار دوباره بیوفتی تو بازی خانواده ات ،درسته که خانواد اتون هستن و دوستتون دارن ولی به شما ثابت شده که عقلانیت کافی رو برای دخالت در زندگی شما ندارن 

چشم عزیزم حتما استتفاده میکنم یعنی بنظرتون نگران این نباشم که بیاد خواستگاری اخه خودم تصمیمم این بو ...

برای خواستگاری هم نظر و تجربه ی منو میخوای میگم بگو بیاد خواستگاری 

هر دو باید خانواده ها رو بشناسید ...من کسایی رو میشناسم که بعد از چند سال مرآوده پسره رفته خواستگاری ،خانواده اش مخالفت کردن ،اونم بعد از یه مدت کوتاه اومده ،این وسط دختر چند سال خودشو معطل این آقا کرده 

اگه قراره مثلا 10 ساله دیگه هم برید سر خونه زندگیتون بذار تا اون مدت خواستگاری رسمی انجام شده باشه که بتونی هم با خانواده اش ارتباط پیدا کنی هم با خودش 

اون برا اقدام کردن مشکلی نداره  ولی فقط بخاطر اینکه از نظر مالی و این چیزا خودش میگه من تازه ش ...

خیلی خوبه که خودش درکش رو داره ، ولی باید مطمئن بشید 

با تحقیقات کافی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
من خودم هم دلم نمیخواد که بخاطر مسائل مادی  تصمییم بگیرم چون همین که ادم پاک و خوش اخلاقیه و ...

باید مطمئن بشید که آدم پاکیه و درستکارِ ، کسی که فریبکار باشه ظاهرش رو خوب جلوه میده

فقط باید منطقی جلو برید ،نه احساسی

البته نه اونقدر خشک جوری که اون شخص دل زده بشه

ولی با گفت و گوی زیاد و تحقیق به نتیجه برسید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اره دقیقا متوجه ام چی میگی حواسم هست و خودم چند بار امتحانش کردم و دارم بررسیش میکنم این نیس که بگم ...

خواهش میکنم عزیزم ، امیدوارم بهتون کمک کرده باشم و راهنمایی هام مفید بوده باشه🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید ،اگه دیدی خانواده اتون شرایط پذیرفتن این خواستگارو ندارن

پیش چندتا نه یکی 

،مشاور متخصص خوب برید ...اگه دیدی اون آقا امتناع میکنن خوب دیگه نسخه اشو خودت بپچ 

ولی تو این مدت یه لیست خوب از سوالها براش طراحی کن ...سوالهای غیر مستقیم و دو پهلو 

چندبار سعی کن عصبانیش کنی 

ولی بازم به اطلاعاتت و دریافتی هات اکتفاء و اعتماد نکن 

واقعا شناخت آدما خیلی سخته 

مواظب باشید از لحاظ اصالت فرهنگی هم تا جای ممکن تو یک سطح باشید ، به اصطلاح باید هم کفو باشید ، تفاوت فرهنگی های زیاد و خاص خیلی شرایط زندگی رو برای یه زوج سخت میکنه 

هم سطح بودن خیلی مهمه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ببین شما الآن اون دختر 18 ساله نیستید  خانواده اتون هم متاسفانه با این ناآگاهیشون دارن زندگیتو ...

دقیقا این مشکلات روانشنخاطی مثل مهر طلبی و اعتماد به نفس پایین و..  دقیقا خوب اشاره کردید تو این ها من مشکل دارم سعی میکنم از مشاور کمک بگیرم 

راستش از اونجایی که من درس و دانشگاهم رو هم دارم میخوام که اون رو به نتیجه برسونم و بعدا رو ازدواج تمرکز کنم 

برا همین فکرکردم تازماانی که درسم روتموم کنم چون درسته که به خانواده ام باید بگم ولی اونا اون درایت و صبوری رو ندارن که بتونن مسائل رو مدیریت کنن برا همین مسئله ای ک مشکلی هم نداره ممکنه به نتیجه نرسه 

برا همین گفتم که تا زمانیکه خودم امادگی داشته باشم اونوقت این مساله پیش کشیده بشه 

البته قبول دارمکه ریسک بالایی هست و اینکه  خانواده ها باید با هم ارتباط داشته باشن شناخت بهتری پیش میاد

اما در کل به این نتیحه رسیدم که خودم هم هنوز امادگی ندارم برای اینکار و سعی میکنم صبور و منطقی پیش برم توکل برخدا