2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و اشنایی با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 59 پست

از طرفی بعداز جداییم برام خیلی سخت بود

و هر کسی رو که میدیدم از این ماجرا ازم میپرسید و ...یا خبر میاوردن که طرف ازدواج کرده یا...

و من این مدت خیلی حرف شنیدم و خیلی اذیت شدم و بار ها و بار ها دلم شکست  چه از طرف نزدیکانم و جه بقیه

حاالااز این جریان حدودا 1 سال گذشته 

من متاسفانه هنوز بخاطر اون قضیه دارم ازذیت میشم البته دلیلش اینه که اطرافیان خیلی این بحث رو پیش میکشن 

من الان 21 سالم شده و همه دوستام ازدواج کردن چون من جایی که زندگی میکنم شهر کوچیکی هست و دخترا زود ازدواج میکنن و یهمقدار سنتی  هستن و تفکرشون بسته اس

رابطه ام متاسفانه با خانواده ام چندان خوب نیست چون دلخوریای م ن بخاطر گذشته ازشون بجا مونده

و دوستام همه ازدواج کردن و واقعا تنها موندم و شرایط یه مقدار سخت شده برام

و دوس دارم زندگیم رو تغییر بدم  و شرایطم رو عوض کنم از این چیزی که هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاالااز این جریان حدودا 1 سال گذشته  من متاسفانه هنوز بخاطر اون قضیه دارم ازذیت میشم البته دلی ...

خانواده ات مگه چیکار کردن؟؟؟ بنده خداها کار بدی کردن از دست اون خسیس، بیمار جنسی و روحی نجاتت دادن؟؟؟ 

خانواده ات مگه چیکار کردن؟؟؟ بنده خداها کار بدی کردن از دست اون خسیس، بیمار جنسی و روحی نجاتت دادن؟؟ ...

اگه قبل از ازدواج تحقیقات کامل نداشتن و بعد از ازدواج خواستن نجاتش بدن

بله کار بدی کردن ، نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اگه قبل از ازدواج تحقیقات کامل نداشتن و بعد از ازدواج خواستن نجاتش بدن بله کار بدی کردن ، نوش دارو ...

میذاشتن ازدواج کنه ینیییی؟؟؟؟؟ ایشونو توو عقد مجبور کردن طلاق بگیره، کار درستی کردن، جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته

حالا سوال من اینه که خانوما شما جای من بودید بازم به ازدواج فکر میکردید یا نه

من بعد از این جریانات خواستگار درست حسابی برام نیومده بجز چند مورد 

که اونم خودم ترس دارم از ازدواج سنتی دیگه 

بعد از این مدت ها خواستگاری دارم ایشون اخلاقشون تو این مدت که باهاشون اشنا شدم خوب بوده از نظرم و امشب که با هم حرف میزدم

خیلی رو راست بهم حرفاشو گفت از اینکه تازه شاغل شده مهندس شرکت گاز هست شغلش

و گفت که رو پای خودش هست و از حرفاش مشخص بود که از طرف خانواده اش حمایت نداره منظورم مالی هست

حالا من دچار تردیدم که ایا این ادم مناسب من هست یا نه اگر با فرض اینکه اخلاقش خوب هست و تازه شاغل شده

واز لحاظ مالی هم پشتوانه ای نداره و امادگی ازدواج رو نداره 

و به من گفت که با این شرایط نظر تو چیه ؟

من از اونجایی که تو گذشته خودم سختی زیاد کشیدم وازطرفیهم بحث  عقد ناموفقی که داشتم و..

شک دارمکه ایا درست هست این ادم رو بپذیرم یا نه 

واینکه میترسم واکنش خانواده ها و فامیل نسبت به اون منفی باشه 

چون اونا میگن تو خوشگلی تک دختری و    تحصیل کرده ای و...باید برات سنگ تموم بزارن و... خونه داشته باشه و ماشین و مراسم ها ی انچنانی و.. 

من نیاز به راهنمایی دارم چون خودمم میترسم از طرفی میگم اینکه ایشون با اخلاق و متعهد  باکمالات هستن خیلی خوبه و از طرفی میترسم بعدا تو زندگی مشترک هم سختی بکشم و اون انتظاراتی که دارم براورده نشه 

حالا خانوما ممنون میشم کمکم کنید تا بتونم تصمیم درست رو بگیرم

عزیزم شما که هنوز سنی ندارید ، به نظرم گذشته رو با همه ی تلخیهاش یکبار برای همیشه بپذیر و تا جایی که میشه بذارش کنار 

خانوادتم میخواستن کار خوب کنن ، بلاخره قسمت این طوری بوده ، پس به خدا توکل کن ازش بخواه کمکت کنه ، دنبال اهدافت برو  از تجربه های گذشتت استفاده کن ، انشاءالله یک شخص خوب که لایقت باشه هم خدا تو زندگیت میاره ، که وقتی یاد گذشتت میوفتی با خودت میگی خدایا شکر که موفق شدم و تو بهترین ها رو بهم دادی

البته این نظر منه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
میذاشتن ازدواج کنه ینیییی؟؟؟؟؟ ایشونو توو عقد مجبور کردن طلاق بگیره، کار درستی کردن، جلو ضرر رو از ه ...

بله درسته ولی خودشون گفتن ازدواج کن و برا طلاقم هم مجبور شدم دیگه چون با اون وضعیت نمیشد ادامه داد 

من خودم با اینکه بخاطر بقیه قبول کردم ولی سعی کردم که زندگیم رو نگه دارم در جایی که اون اقا بیشتر سعی میکرد خرابش کنه

و اینکه شما ناین حق رو نمیدید وقتی خانواده دخترش رو میگه ازدواح کن ومنم بخاطر رضایت اونا قبول کردم ولی بعدش همه زندگیم پر بود از دخالت های نابجای خودشون و کارای  غلطشون  البته خب حق دارید چون من کامل نگفتم ماجرا رو

عزیزم شما که هنوز سنی ندارید ، به نظرم گذشته رو با همه ی تلخیهاش یکبار برای همیشه بپذیر و تا جایی که ...

ممنون عزیزم 

میشه راجع به خواستگارم هم بگید که نظرتون چیه ؟

چون نمیدونم باید بخاطر شرایط مالیش کوتاه بیام یا نه

میذاشتن ازدواج کنه ینیییی؟؟؟؟؟ ایشونو توو عقد مجبور کردن طلاق بگیره، کار درستی کردن، جلو ضرر رو از ه ...

واقعا از پستم منظورم رو متوجه نشدید؟؟؟

همون عقد هم اشتباه بوده ، چرا باید بذارن عقد کنن که کار اون جا برسه؟ قبل از عقد باید تحقیق کنن ، نه بعد از عقد!

البته اگه تحقیقات کامل قبلش انجام ندادن ، ممکنه همش برای کوتاهی خانواده نباشه ، اما معمولا تحقیقات کم و سطحی این شرایط رو به وجود میاره

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ممنون عزیزم  میشه راجع به خواستگارم هم بگید که نظرتون چیه ؟ چون نمیدونم باید بخاطر شرایط مالی ...

چی بگم والا ، باید بیشتر باهاشون صحبت کنید تحقیق کنید ببینید واقعا توانشو دارن یا نه؟ مسئولیت پذیر هستن یا نه و...

اینا فقط با تحقیق و صحبت کردن مشخص میشه به نظرم

اگه خواستید از یه مشاور مجرب کمک بگیرید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
چی بگم والا ، باید بیشتر باهاشون صحبت کنید تحقیق کنید ببینید واقعا توانشو دارن یا نه؟ مسئولیت پذیر ه ...

شما خودت بودی چیکار میکردی

چون اون اقای اینجوری که کگفتن باید منتظر بمونم براش

برا همین میخوام بدونم شما خودت فکر میکنی کار دررستیه که اگه از کسی خوشت بیاد منتظر بمونی تاش رایطش فراهم بشه  یا نه

هنوز سنی نداری

گذشته رو فراموش کن 

خیلی فرصت خوبی خواهی داشت حتما

به حرف مردم توجه نکن

آرامش مهمه نه چیز دیگه

شما هم با ایشون در ارتباط باش مثلا ۶ماه اینا یا کمتر تا متوجه بشی چطوری هست

اگه خوب بود حتما ازدواج کن 

خوشبخت بشی

مطمئنید تو شرکت گاز هستن؟ مثلا حتما در مورد شغلشون تحقیق کنید ، ازشون بپرسید حقوقشون چقدره؟ چقدر 

پس انداز دارن؟ فکر کنم بتونید از دانشگاهشون اطلاعاتش رو بگیرید که بدونید مدرکشون معتبره واقعا مهندس هستن؟

و این که واقعا از اون دانشگاهی که میگن مدرک مهندسی گرفتن یا نه

البته خودش نباید بفهمه 

چند سالشونه؟

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋