2777
2789
والا اینو اولین باره میشنوم،ما داداشم جواب ازمایشش ب فارسی نوشته بود مثبت😂ماهم تست سریع ازمون گرفتن ...

منم فامیلمون همون جایی ک من تست دادم دوماه پیش تست داد ولی عددی نداشت 

واسه من جوابش ی عدد داشت ترسیدم گفتم شاید وضعم خرابه 

گوگل کردم دیدم 

فک کنم دستگاهاشون پیشرفته شده

یعنی کلا عوارض زیاد داره  من هم بویاییم هم چشاییم رفته بود ولی جفتش کامله کامل برنگشت 70 80 در ...

چقد بعد از بهبودی ریزش موهات شروع شد؟من الان یه مدت کمی میشه که ریزش گرفته موهام ولی کرونام ولی از بهبودیم سه ماه میگذره،یعنی میتونه از اون باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا همه یکی نیست معمولا کسایی ک خفیف میگیرن زیاد تاثیری نداره و خب بعضیا هم کلا حس بویایی و چشاییشون ...

کرونا چه خفیف باشه چه شدید باشه 

کلا یه سری عوارض و اختلال توی بدن ایجاد میکنه که اصلا ربطی به علائم اولیش نداره

واسه هر کسی تو یه قسمتی 

ولی به هر حال به سیستمی ضربه میزنه

یکی گوارشش تا چند ماه درگیر میشه

واسه یه سریا منجر به سکته میشه 

واسه بعضیا به میزنه به دیسک و نخاع

و...

من  ی روز  بدن درد داشتم  بعد گلو درد .الان هم حس بویایی ندارم. ده روز گذشته  ...

من ۳ روز سر درد داشتم و بدن درد 

و بینیم کیپ شد 

اوناک خوب شدن دیدم بو متوجه نمیشم 

تست دادم مثبت بود

ولی از دیشب بویاییم خیلی کم برگشته

من قشنگ انگار سرما خوردم یهو اتفاقی متوجه شدم بویاییم رفته تست دادم مثبت شد😫 قشنگ مُردم 

والا من ککمم نگزید😂البته چون اول داداشم گرفت و وقتی فهمیدم یکم شوکه شدم ولی چون حالش خوب بود دیگه منم کنار اومدم و چون خودم ازش مراقبت میکردم و خونواده هم متاسفانه رعایت نمیکردن احتمالشو میدادم ک بگیریم و همه هم گرفتیم

منم فامیلمون همون جایی ک من تست دادم دوماه پیش تست داد ولی عددی نداشت  واسه من جوابش ی عدد داش ...

نه عزیزم نگران نباش کسی ک وضعش خرابه حتی نمیتونه حرف بزنه چ برسه ب اینکه گوشی بگیری دستت چت کنی😂نترس چیزی نیس و تستا تو هر شهری متفاوتن و ب قول خودت پیشرفت کردن

والا من ککمم نگزید😂البته چون اول داداشم گرفت و وقتی فهمیدم یکم شوکه شدم ولی چون حالش خوب بود دیگه م ...

من خیلی رعایت میکردم 

خییییییییلی ی درصدم احتمال نمیدادم مثبت ش 

ولی خب چون خوب شده بودم و فقط بویایی نداشتم 

رفتم تست دادم مثبت شد نترسیدم 

اگه همون روزای اول که حالم بد بود  متوجه میشدم کروناس سکته میکردم 😂

نه عزیزم نگران نباش کسی ک وضعش خرابه حتی نمیتونه حرف بزنه چ برسه ب اینکه گوشی بگیری دستت چت کنی😂نتر ...

خوب شدم ۳ روز اول ک فک میکردم سرماخوردم 

قشنگ مثل جنازه بودم 

فک میکردم کولر مریضم کرده سِرم میزدم چون فشارم پایین بود 

نگو کروناس🤦‍♀️😂

خوب شدم ۳ روز اول ک فک میکردم سرماخوردم  قشنگ مثل جنازه بودم  فک میکردم کولر مریضم کرده ...

اره منم روز اول تو اون هوای گرم ک خونوادم کولر روشن کرده بودن بدون کولر و با پلیور خوابیدم اونم تو این گرمای جنوب فک کن😂لرز شدید داشتم شب اول و روز بعدش بدن درد شدید ب قول خودت عین جنازه بودم تا دوسه روز فقط تو رخت خواب بودم،مامانمم همزمان با من گرفته بود و از اون ور داداشم ب نراقبت نیاز داشت بچه کوچیک هم داریم تو خونه اصن یه وضی..خیلی سخت بود خداروشکر به خیر گذشت

اره منم روز اول تو اون هوای گرم ک خونوادم کولر روشن کرده بودن بدون کولر و با پلیور خوابیدم اونم تو ا ...

دقیقا مثل من 

خدارو شکر 

خدا کنه منم خوب بشم همسرم نگرفته باشه ازم