2777
2789

من دیگه ازمایش ندادم 

چون همه اعضای خانوادم همه مثبت بودن دیگه تابلو بود منم مثبتم 

حس بویاییم 2 3 ماه بعد برگشت ولی به اورجینالی قبل نبود حدودا 70 80 درصدش فقط برگشت 

کلا دیگه اون آدم سابق نمیشی بعد از کرونا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمترین چیز اینه ک استرس و ترس نداشته باشی،ما خونوادگی گرفتیم واونایی ک ترس نداشتن زودتر خوب شدن،مگه کرونا چیه یه چیزیه دقیقا مثل سرماخوردگی و آنفولانزا،حالا با بعضی علایم متفاوت

من دیگه ازمایش ندادم  چون همه اعضای خانوادم همه مثبت بودن دیگه تابلو بود منم مثبتم  حس ب ...

واقعا؟؟؟؟ یعنی چی آدم سابق  نمیشی 

میشه بویایی بره ولی چشایی  داشته باشی؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من دیگه ازمایش ندادم  چون همه اعضای خانوادم همه مثبت بودن دیگه تابلو بود منم مثبتم  حس ب ...

وای من حس بویاییم عالی بود از جمعه هفته قبل علائمم شروع شد 

دیروز تست  دادم مثبت بود 

فکرشم نمیکردم بگیرم هم ب شدت رعایت میکردم هم این ک هیچ جایی نمیرفتم 

ولی از دیروز خیلی کم بورو حس میکنم

برا همه یکی نیست معمولا کسایی ک خفیف میگیرن زیاد تاثیری نداره و خب بعضیا هم کلا حس بویایی و چشاییشون از بین نمیره و مشکلی پیش نمیاد،کلا علایمش خیلی متفاوته مثلا ما از بین هممون فقط مامانم بدنش کهیر زد از کرونا

جلو جواب آزمایشم ی عدد بود زدم گوگل نوشته زیر ۴۰ یعنی مثبته  و اونایی ک زیر ۲۲ باشن دیر تر خوب ...

والا اینو اولین باره میشنوم،ما داداشم جواب ازمایشش ب فارسی نوشته بود مثبت😂ماهم تست سریع ازمون گرفتن بدون جواب کتبی یا چیزی

واقعا؟؟؟؟ یعنی چی آدم سابق  نمیشی   میشه بویایی بره ولی چشایی  داشته باشی؟؟

یعنی کلا عوارض زیاد داره 

من هم بویاییم هم چشاییم رفته بود ولی جفتش کامله کامل برنگشت 70 80 درصد تقریبا برگشت 

الان نزدیک یکسالم داره میگذره از کرونام 

ریزش موی شدید هم داشتم خیلی شدید چندین میلیون خرج کردم تا جلوشو بگیرم و دوباره رویش مجدد داشته باشم

برا همه یکی نیست معمولا کسایی ک خفیف میگیرن زیاد تاثیری نداره و خب بعضیا هم کلا حس بویایی و چشاییشون ...

من قشنگ انگار سرما خوردم یهو اتفاقی متوجه شدم بویاییم رفته تست دادم مثبت شد😫

قشنگ مُردم 

من یکسال پیش گرفتم خس بویایی چشاییم بعد چن هفته برگشت ولی ذاعقم تغییر کرده الان از همه غذا ها بدم میاد ی جوریه مزهشون برام

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
اره من طعم و میفهمم ولی بورو از دیشب خیلی کم میفهمم  انگار ی کم بویاییم برگشته

من  ی روز  بدن درد داشتم 

بعد گلو درد .الان هم حس بویایی ندارم. ده روز گذشته 

تازه امروز بویایی ام رفت 

یعنی کلا عوارض زیاد داره  من هم بویاییم هم چشاییم رفته بود ولی جفتش کامله کامل برنگشت 70 80 در ...

ای وای