2777
2789
عنوان

همونی ک میخواست ۲۴ ساعت بیدار بمونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست
ببین من ۵ روز دیگه کنکور دارم فهمیدم تو دوسال بعد کنکور داری فقط بهت بگم جوگیر نشو از الان این کارار ...

مرسی عزیزم حتما🥺🤝البته فعلا ک روزی ۱ ساعتم نمیتونم😂ایشالا کنکورت رو عالی بدی🤩

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
کار باحالی میکنیا😂😂😂 نه فک نکنم خوابت بگیره

سر دردم داره شروع میشه امیدوارم باحالم تموم بشه😂😂

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر دردم داره شروع میشه امیدوارم باحالم تموم بشه😂😂

😂😂 چن ساعت دیگه داری.؟؟

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
پاشو فیلم ببنیم🤣

بریم😂😂

😂😂 چن ساعت دیگه داری.؟؟

۱۵🥲😂

۱۵🥲😂

🤦🏻‍♀️موفق باشی😁

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
🤦🏻‍♀️موفق باشی😁

تشکر😂💗