میگم یک ساعت بخوابم اما بخوابم مطمئنم دیگ بیدار نمیشم تا شب
😭😭💔
Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
میخوام خوابم تنظیم بشه تا ۷ صبح بیدارم بعد از اونور تا ۵ یعد از ظهر خواب
Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
عشقم پاشو برو آب بازی😅 چای با قهوه بخور سراغ کتاب هم نرو😁
نسکافه داریم میترسم بخورم خوابم بگیره چون توش انگار شیر داره اولاش خوابم میگیره بعدش دیگ پر انرژی میشم بیدار میمونم ولی میترسم تو همون چند دقیقه اولش خوابم ببره😂😐💔
جدی دو سال دیگه کنکور داری از الان داری شروع میکنی دو شال دیگه میبینمت😂
ن بابااا من اصن درس خون نیستم حوصلم سر رفته بود گفتم یچی بنویسم برای آینده درس عبرت بشه😂😂💔
نسکافه داریم میترسم بخورم خوابم بگیره چون توش انگار شیر داره اولاش خوابم میگیره بعدش دیگ پر انرژی م ...
کار باحالی میکنیا😂😂😂
نه فک نکنم خوابت بگیره
شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎