2777
2789
مممنونم عزیزم از دعای شما  خیلی سخته بچه داری اما شیرینی خودش هم داره خدا خواسته بود انشالله ...

ممنون از دعای قشنگت ان شالله که خیرشونو ببینی بهت افتخار میکنم 💖❤

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اتفاقا خیلی از افراد رو دیدم که برخلاف حرفشون میرن دنبال سزارین متاسفانه روش تبلیغ و درآمد توی ...

خودمم داشتم به همین موردا فک میکردم. 

از دوستان و اطرافیانم پرستار و ماما هستن ولی دریغ از یه زایمان طبیعی!!!

البته که این مسئله به خودشون مربوطه.

ممنونم دوست عزیز🌻

و خسته هم نباشید...

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
ماشالله بهتون❤️ تو این زمونه کمتر کسی رو ادم میببننه چهار تا داشته باشه راضی هستید از این تعداد ...

سخته عزیزم

اما خدا خواسته بود 

من بیماری مزمن دارم 

پدرومادر به رحمت خدا رفتن  ودست تنهام شرایط من را کسی ببینه باور نمیکنه 

ولی نشستم مزایا ومعایب تصمیمم را نوشتم 

الان که خدا خواسته باردارم از خدا خواستم خودش داده من زن قناعت کار هستم وزیاد خواهی نیستم 

تا ایده آل خیلی فاصله دارم 

برام دعا کنید خدا بهم صبرو طاقت وتوان را بده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
خب میتونید ورزش ها رو انجام بدین حالا ورزش ها رو بلد هستین؟ برای فرزندان قبلی کلاس رفتین مثلا؟

نه کلاس نرفتم 

شاغل بودم وکلاس ها صبح بود 

الانم گفتن بخاطر کرونا تعطیل کردن

پیج یا سایتی میشناسین

قطعا توانایی‌اش رو میده، از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی ندارید؟

زندگی من ساده هست 

تجملاتی نیستم اهل تغییر دکور وخرید و... نیستم  باغ وزمین وویلا نداریم  هرچي درمیاد خرج روزانه ومدرسه و..‌ میشه خودم شاغل بودم الان خانه دارم 

اولویت بندی میکنیم 

خداراشکر  دستمون میرسه 

از شهر های کویری ایران بماند خواهر  کاربر قدیمی هستم واینجا محیط زندگی کوچیکه سریع میشناسن

اهان، گفتم مرکز اگر توی شهرتون میشناسم معرفی کنم

حالا توی تهران هست ولی آنلاین ندارن

ی مرکزی هست کلاس آفلاینه ، هزینه رو پرداخت میکنی فیلم براتون باز میشه، اجازه بدین پیدا کنم براتون بفرستم