2777
2789
عنوان

یه تهمت ناروای خیلی بد

179 بازدید | 14 پست

دو شبه ک نخوابیدم بند بند وجودم درد می‌کنه😭 بخدا قسم که کاری نکردم خدا خودش می‌دونه ولی همه چیز بر علیه منه هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم که کاری نکردم میشه برام دعا کنید همون جوری که خدا بی گناهی یوسف رو ثابت کرد بی گناه بودن منم ثابت کنه تو رو قرآن دعا کنید برام 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان چیه ؟

همسرم عکس ی پسر همسایه رو توی گوشیم دید به خدای احد و واحد من هیچ ارتباطی باهاش ندارم توی پیج ی شخص دیگه بود من ذخیره کردم که به کسی نشون بدم همین باور نمیکنه میگه باهاشی😭😭😭😭😭😭

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

همسرم عکس ی پسر همسایه رو توی گوشیم دید به خدای احد و واحد من هیچ ارتباطی باهاش ندارم توی پیج ی شخص ...

بهش بگو این دلیل به خیانتم نمیشه باور نداری برو گمشو و قهرکن . نه قسم اضافی بخور و نه چیزی دوروز قهرباس دبری اهمیت نمیده یا اذیت نیکنه با گریه وسایلتوجمع کن 

😊
در مورد جاریتم حرف دراوردن در مورد توهم؟

توی پیج جاری گرفتار شدم این عکس توی دنبال کننده های اون بود😭 من کسی برام  حرف درنیاورده خودم خطا کردم ولی بقران من هیچ کاری نکردم 

خب همینو بگو بگو تو دنبال کننده هاش فضولی کردم عکس اسکرین گرفتم نشون فلانی بدم که مجرده اشتباه کردم ...

باور نمیکنه صدبار گفتم بخدا میگه هر بار یک جوری تعریف میکنی کاش خدا ی دری رو به روم باز کنه 😭