دو شبه ک نخوابیدم بند بند وجودم درد میکنه😭 بخدا قسم که کاری نکردم خدا خودش میدونه ولی همه چیز بر علیه منه هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم که کاری نکردم میشه برام دعا کنید همون جوری که خدا بی گناهی یوسف رو ثابت کرد بی گناه بودن منم ثابت کنه تو رو قرآن دعا کنید برام
ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم.......................
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسرم عکس ی پسر همسایه رو توی گوشیم دید به خدای احد و واحد من هیچ ارتباطی باهاش ندارم توی پیج ی شخص دیگه بود من ذخیره کردم که به کسی نشون بدم همین باور نمیکنه میگه باهاشی😭😭😭😭😭😭
ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم.......................
همسرم عکس ی پسر همسایه رو توی گوشیم دید به خدای احد و واحد من هیچ ارتباطی باهاش ندارم توی پیج ی شخص ...
بهش بگو این دلیل به خیانتم نمیشه باور نداری برو گمشو و قهرکن . نه قسم اضافی بخور و نه چیزی دوروز قهرباس دبری اهمیت نمیده یا اذیت نیکنه با گریه وسایلتوجمع کن