2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ما همراه یا نمیدونم اینکه از اول که میریم بیمارستان همراهمون هست تا بعد از زایمان

مامای همراه از موقعی که دردتون شروع میشه تا بعد زایمان همراهی میکنه : اگر فرد دلسوز پیدا کنید خیلی خوبه ، باهاتون نرمش ها رو انجام بده توی زایشگاه 

مامای عامل زایمان هم مامایی که زایمان رو انجام میده هستش

مامای همراه از موقعی که دردتون شروع میشه تا بعد زایمان همراهی میکنه : اگر فرد دلسوز پیدا کنید خیلی خ ...

فک کنم نیاز دارم 

البته دکتر خودم میاد برا لحظه زایمان  اما از قبلش نیست  که

گفتم اگر ماما بگیرم شاید حال واحوال بهتری داشته باشم اینقدر اذیت نشم بعد زایمان زودتر سرپا بشم 

الان میدونین هزينه ماما همراه چقدر هست؟

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سخته عزیزم اما خدا خواسته بود  من بیماری مزمن دارم  پدرومادر به رحمت خدا رفتن  ودس ...

ببخشید وسط سوال و جواب بحثتون هی میپرم فقط دلم خواست ازتون تشکر کنم نمیشناسمتون اما هم بهتون افتخار میکنم هم باور کنید یا نه دلم رو پر از شادی و نور کردین اونم با اصطلاح"خدا خواسته" اتون.

من مادرم تقریبا توی سن شما منو باردار شدن از بچگی تا الان که درست ۳۰ سالم هست یک لحظه از لفظ "ناخواسته" جدا نبودم چه به خودم چه به اطرافیان بارها این لفظ رو تو موقعیت های مختلف به کار میبردن و ... یه حس خیلی سنگین و غمگینی همیشه باهاش رو دلم حس میکردم 

تا امشب که شما از این اصطلاح "خدا خواسته" استفاده کردین اولین بار بود که شنیدم و یه لحظه دلم پر نور شد و چشمم پر اشک شوق شاید بچگانه به نظر برسه اما واقعا احساس میکنم خیلی خوشحال شدم انگار که به من گفته باشنش به جای تمام سالهایی که "ناخواسته بودن"رو با خودم یدک کشیدم به اندازه یه عمر شادی رو تو دلم نشوندی خدا شادت کنه مرسی از خدا که مادر خوبی مثل شمارو بازم افتخار مادری داده و امیدوارم توانایی و قدرت لازم رو هم بده کی بهتر از شما که مادر هدیه های خدا باشه ... ازتون ممنونم هزار بار الهی به حاجت دلت برسی ... بازم معذرت میخوام وسط بحثاتون فقط خواستم تشکر کنم خیلی زیاد💖

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
فک کنم نیاز دارم  البته دکتر خودم میاد برا لحظه زایمان  اما از قبلش نیست  که گفتم ا ...

تا اونجایی که من میدونم یک میلیون ، شما گفتین شهرکوچیک زندگی میکنین شاید خیلی کمتر باشه

ببخشید وسط سوال و جواب بحثتون هی میپرم فقط دلم خواست ازتون تشکر کنم نمیشناسمتون اما هم بهتون افتخار ...

عزیز دلم کاش نزدیک بودی وبغلت میکردم دل سیر برات حرف میزدم واشک می‌ریختم  دوست مجازی بوس به صورت ماهت عزیزی وارزشمند بانو جان

خالق هوای مخلوقش  را داره

الهی ما ونسلمون عاقبت به خیر بشیم

تا اونجایی که من میدونم یک میلیون ، شما گفتین شهرکوچیک زندگی میکنین شاید خیلی کمتر باشه

خیلی لطف کردی عزیزم خدا حاجت دلت را بده 

سوالامو جواب دادی ودغدغ ام کمتر شد

عزیز دلم کاش نزدیک بودی وبغلت میکردم دل سیر برات حرف میزدم واشک می‌ریختم  دوست مجازی بوس به صور ...

❤😍چشمات پراز  اشک شوق و شادی باشه غم نبینی الهی  بوس از صورت خورشیدت عاقبت بخیر باشی گلم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
ببخشید وسط سوال و جواب بحثتون هی میپرم فقط دلم خواست ازتون تشکر کنم نمیشناسمتون اما هم بهتون افتخار ...

عزیزم به حرف اطرافیان کار ندارم ، اما همه ما با یه رسالتی میایم این دنیا که ی کاری انجام بدیم ، یه چیزیو درست کنیم، حال یکی رو خوب کنیم

امیدوارم به رسالت وجودت پی ببری و آنقدر اوج بگیری که همه علت بودنت رو بفهمن 🌸

عزیزم به حرف اطرافیان کار ندارم ، اما همه ما با یه رسالتی میایم این دنیا که ی کاری انجام بدیم ، یه چ ...

😍الهی آمین مرسی مرسی هزار بار مرسی مهربون آرامش و شادی سهم دل مهربونتون 

خیلی لطف کردی عزیزم خدا حاجت دلت را بده  سوالامو جواب دادی ودغدغ ام کمتر شد

مرسی عزیزم کاری نکردم، اگر بازم سوالی داشتی بپرس

خوشحال میشم این چنین خانم با اصالت و نجابت و شیرزن میبینم🌸