ببخشید وسط سوال و جواب بحثتون هی میپرم فقط دلم خواست ازتون تشکر کنم نمیشناسمتون اما هم بهتون افتخار میکنم هم باور کنید یا نه دلم رو پر از شادی و نور کردین اونم با اصطلاح"خدا خواسته" اتون.
من مادرم تقریبا توی سن شما منو باردار شدن از بچگی تا الان که درست ۳۰ سالم هست یک لحظه از لفظ "ناخواسته" جدا نبودم چه به خودم چه به اطرافیان بارها این لفظ رو تو موقعیت های مختلف به کار میبردن و ... یه حس خیلی سنگین و غمگینی همیشه باهاش رو دلم حس میکردم
تا امشب که شما از این اصطلاح "خدا خواسته" استفاده کردین اولین بار بود که شنیدم و یه لحظه دلم پر نور شد و چشمم پر اشک شوق شاید بچگانه به نظر برسه اما واقعا احساس میکنم خیلی خوشحال شدم انگار که به من گفته باشنش به جای تمام سالهایی که "ناخواسته بودن"رو با خودم یدک کشیدم به اندازه یه عمر شادی رو تو دلم نشوندی خدا شادت کنه مرسی از خدا که مادر خوبی مثل شمارو بازم افتخار مادری داده و امیدوارم توانایی و قدرت لازم رو هم بده کی بهتر از شما که مادر هدیه های خدا باشه ... ازتون ممنونم هزار بار الهی به حاجت دلت برسی ... بازم معذرت میخوام وسط بحثاتون فقط خواستم تشکر کنم خیلی زیاد💖