2777
2789

بچه ها من از وقتی ازدواج کردم چون یه ازدواج فامیلی داشتم 

و خانواده همسرم خیلی حرف باز هستن من از وقتی ازداوج کردم با خیلی ها قهر شدم چون هی خانواده شوهرم حرف می بردن می یاوردم الان بعد 5 سال تازه تجربه به دست آوردم که چی کار باید بکنم حتی تازگی ها با حرف هاشون باعث شدن با مادربزرگ ام قهر کنم دارم دیونه می شم😭 

با دوتا از زن عمو هام با یکی از عمو هام با یکی از عمه هام و... قهرم 

من دلم نمی خواد با کسی قهر باشم می گم اگه دور از جون مادربزرگ ام اتفاقی براش بیفته اون موقع پشیمون می شم الان دلم می خواد برم از همشون معذرت خواهی کنم به نظرتون کار درستیه ضایع ام نمی کنن برم چی بگم خدا لعنت کنه آدم دو رو و بد ذات و 

لطفا راهنمایی کنید برم یا نرم 

اینم بگم بخدا مشکل از من نیست من سن ام کم بود اون موقع هرچی می گفتن فکر می کردم راس می گن باور می کردم نه که کلا تقصیر کار من نیستم من یه جاهایی مقصرام ولی الان پشیمونم.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرم ی جمعه یا وقتی ک می‌دونی همه خونه مادربزرگت هستن ی جعبه شیرینی بگیر و با مادر پدرت یا با شوهرت برید اونجا

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

آره بابا. با فامیلای خودت هیچ وقت قهر نکن. تنها میمونی.

حالا مگه اینکه طرف مستقیم توهینی کنه خدای نکرده.

ولی بخاطر حرف دیگران اصلا.

همیشه به فامیل خودت ده برابر احترام بذار ازین به بعد.

اصلا هم جلوی خانواده شوهرت ازشون بد نگو و گلایه نکن.

اول برو با مامان بزرگت آشتی کن. یا پدر یا مادر یا کسی که مامان بزرگت قبولش داره، برو آشتی. 

بعد هم با بقیه.

اره برو عذر خواهی کن،هیچی بدتر حسرت ن و پشیمونی نیس،مگه چند روز زنده ایم ک با قهر و دلخوری بگذره

یعنی می بخشن من و... 

خیلی حس بدی دارم خیلی احمق بودم که این کارهارو کردم خداکنه ببخشن 

یعنی می بخشن من و...  خیلی حس بدی دارم خیلی احمق بودم که این کارهارو کردم خداکنه ببخشن

عزیزم تو وظیفتو انجام بده و عذر بخواه،میبخشن،اگه هم باز دلخور بودن تو دیگه کارتو کردی و از دلشون در اوردی و ابراز شرمندگی کردی بگو مثلا کوچیک بودن گول خوردم

حداقلش حسرت نمیخوری ک کاش گفته بودم

یعنی باورتون نمی شه آخرین مورد اش دو هفته پیش بود مادرشوهرم چنان اعصاب ام و خورد کرد من مجبور شدم به عمه ام زنگ بزنم کلی باهاش بد حرف زدم 😭😭😭

خودم و جلو مادرشوهرم زدم گفتم از وقتی وارد خانوادتون شدم پدر من و دوآردین نمی دونم چرا ولم نمی کنن 

من و پیر کردن کل موهام سفید شده