2777
2789
عنوان

عزیزان کسی شوهر عصبی ک کتک بزنه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 137 پست
اوه اوه عجب آدمیه 

اره بابا اصلا ترس نداره

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
از دست شما عصبی بشه میزنه یا کلا از هر چیزی؟ 

ن از دست من

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا دعا کن تورو خدا

انشالله خوب مبشه خودتو با کاری مشغول کن تا صداشو نشنوی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
منم یه دختر ۳ ساله دارم چندبار میخواستم برم نتونستم از جون عزیزتره برام

دقیقا منم همه چی و تحمل میکنم برا دخترم

انشالله خوب مبشه خودتو با کاری مشغول کن تا صداشو نشنوی

از اینکه با خانوادم قهره و همش فوش میده خیلی میشکنم

اسی تو بارداری هم دست بزن داشت؟؟؟

متاسفانه یکی دوبار بعله

با نزدیکی نکردن و حرف نزن و یجا نخابیدن و یجا نخوردن و اینا تنبیه کردم تا ی مدت تکرار نکرده ولی مجدد ...

ببین من شوهرم همه چیش خوبه یه عادت بدی داره خیلی منت خانوادش سرم میزاره مثلا مامانش یه شب شام دعوتمون کنه تا ده شب هی منتش رو سرم میزاره منم تا مخواد حرف بزنه انقد غر میزنم که خودش پشیمون میشه از حرف زدن.هربار زدت توام هی غر بزن سرش 

خدایا کمکم کن توی همه احوالاتم
از اینکه با خانوادم قهره و همش فوش میده خیلی میشکنم

عزیزززدلم خداکمکت کنه❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خوب سعی کن عصبیش نکنی. ببینید از چی عصبی میشه انجام ندید دیگه

بخدا ی چیزایی پیش میاد اصلا تقصیر من نیست مثلا دیرور میره بیرون کل پولاش تو کارت منه پول نداشته کل راه و پیاده میاد ماشینش و دم مغازش پارک میکنه میره بانک کارتش خراب بوده میره ک کارت ملیش و ثبت نام کنه جدید کنه پول میخواستن رنگ میزنه ک من براش جا ب جا کنم گوشی من همیشه رو حالت هواپیماس شبا تا صب ک از خاب پاشم میبینه من خاموشم کلی راه خیلی راه و پیاده میاد ساعت ۱۲ ظهر منم خاب بودم یادم میره گوشیم و درست کنم اومد نرسیده تو خاب ی لقد زد بهم و چن بار تو سرو صورتم زد ک چرا و فلان و بیسار بخدا از ترسم تو خواب تبخال زدم یهو با کتک پریدم خوب اون تقصیر من نبود ک ی آژانس میگرفت میومد خونه پولش و میداد یا پول ور میداشت 

عزیزززدلم خداکمکت کنه❤

قربونت برم خدا راحتم کنه دیگه خستم و بریدم از نامزدی و هیچی خیر ندیدم چون دوسش داشتم ماش وایسادم ولی الان دیگه تاب شده طاقتم