2777
2789
عنوان

عزیزان کسی شوهر عصبی ک کتک بزنه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 137 پست
اره شوهر منم ۵ دقیقه بعد از ته دل پشیمون میشه میره طلا میخره گوشی میخره اخرین بارم رفت برام ماشین خر ...

ای بابا این کل زندگیش دست منه ولی فایده نداره هر چی هم بدن اون دله شکسته شده

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از این عتیغه ها دارم خدا لعنتشون کنه  فقط با این تفاوت که شوهر تو به غلط کردن میفته ولی ...

وای ن بابا من خانوادم خیلی پشتمن اصلا نمیخوام بفهمن فقط بخاطر دخترم ولی چ کنم .

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

باید یه درسی بش بدی که این کارو دیگه تکرار نکنه یه جوری بترسونش اگه روت حساسه با رفتنت بترسونش تهدید کن که میری اگه نه ببین نقطه ضعفش چیه ولی یه کار کن تنبیه شه تکرار نکنه حالا یا از طریق خودت یا خانوادت ...ولی بلاخره تا کی میخوای کتک بخوری بلاخره باید ی کاری بکنی تو سکوت کنی کتک بخوری ک نمیشه کار تا اخر عمرت تو سرت میزنه باید راه چاره پیدا کنی 

گفتم حتی دست رو قران گذاشتم ولی نتونستم بخدطر دخترم اقدامی کنم چون با اینکه کوچیکه جون و عمرش باباشه ...

خب عزیزم چیزی که بدش میاد انجام نده ببین چه کارایی بکنی متنفره رو اعصابشه با زبون خرش کن مردا خیلی زود خر میشن😂😂 به خدا راس میگم مثل بچه میمونن اگه دید عصبانی شده بگو باشه توراس میگی پناه برخدا خوب میشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آره بخدا اینا خوب بشو هم نیستن

ن اصلا بارها قسم خورم ول میکنم میرم  ولی کجا برم اخر سر هم باید بمونم زندگی کنم چون ادمی نیستم بچم و زیر پا بزارم طلاق بگیرم بجه ایی طلاق بشه اواره میشه

خب عزیزم چیزی که بدش میاد انجام نده ببین چه کارایی بکنی متنفره رو اعصابشه با زبون خرش کن مردا خیلی ز ...

نمیدونم والا نمیشه همه راهیی و رفتم خیلی فوش میده منم قاطی میکنم دیگه نمیفهمم جنگ میشه

به خانواده ت نگو ،ولی از این‌امتیاز استفاده کن بگو یه بار دیگه دستت بخوره بهم بهشون میگم ،بزار بترسه ...

اون همیشه خودش تو دعوا شماره بابام و میگیرهمیگه ب بابای کس کشت زنگ بزن بگو بیاد .اصلا ترس نداره

نمیدونم والا نمیشه همه راهیی و رفتم خیلی فوش میده منم قاطی میکنم دیگه نمیفهمم جنگ میشه

مادر بزرگم میگفت فوش برا کسی نمیره مثلا بگو ری‌‌‌...م تو دستت کجاس چرا چیزی تو دستم نیس میدونم سخته ولی به خاطر دخترت چندبار کوتاه بیا به خدا قول میدم خوب میشه انشالله ۰❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
هروقت کتکت زد یجوری تنبیهش کن ک دیگه تکرار نکنه

با نزدیکی نکردن و حرف نزن و یجا نخابیدن و یجا نخوردن و اینا تنبیه کردم تا ی مدت تکرار نکرده ولی مجدد تکرار کرده

مادر بزرگم میگفت فوش برا کسی نمیره مثلا بگو ری‌‌‌...م تو دستت کجاس چرا چیزی تو دستم نیس میدونم سخته ...

ایشالا دعا کن تورو خدا