2777
2789
عنوان

همکارم فهمید ماشین بابام پرایده الان دیگه نگامم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 70 پست

ببین عزیزم

خدا نمی‌ذاره شما چوب کارای پدرتو بخوری، عموی منم از جوانی درگیر اعتیاد بود یعنی از۱۷سالگی 

حتی جلوی مهمون هم بساطش پهن بود یعنی همه میدونستن...

۶تا بچه داشت یکی از یکی موفق تر، نمیدونی چه ازدواج هایی کردن

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت آدمی هست که منو طرد نکنه بخاطر وضعیت بد خانوادم؟

عزیزدلم کسی که کسی رو بخواد تحت

هیچ شرایطی طردش نمیکنه این یارو

ظاهرتو دیده کیسه دوخته براتون 

الانم تو ذوقش خورده بندازش بیرون

از ذهنت 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

اگه منظورتون وضعیت مالی هست پدرتون پراید داره یعنی یه وسیله نقلیه داره دیگه این که مدلش چیه به خواستگارتون ربطی نداره همچین آدمی اگه رهاتون هم نکرد شما رهاش کنید مگه خودش بیل گیتسه خودشم تو همین مملکته دیگه یه کم بالاتر یه کم پایین‌تر

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
واااا اگه بخاطر ماشین باشه که خیلی عجیبه مگر اینکه بهش دروغ گفته باشی.و گرنه نه پراید ماشین بدیه و م ...

من اصلا باهاش حرف نزدم 

فقط با فاصله خیلی زیادی از محل کار پیاده میشم 

چون بابام سر هر چی داد و بیداد می‌کنه آبروم رو میبره

ولی بعضیا از روی قیافه میتونن اعتیاد رو تشخصین بدن

اینو گفتم فقط بدونی وگرنه به من ربطی نداره😬😅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منم همینطورم💔💔خونه‌تون قدیمیه؟

والا خونه مون خودش خوبه یعنی وقتی اومدیم خونه مونو بخریم صاحب قبلی اونقدر شیک چیده بود که تو دلم می گفتم به به و حیف که میوفته دست ما 😂

وووووسایل مون خیلللللی قدیمیه و چرتِ باورت نمیشه ولی یخچال مون فریزر نداره لباس‌شویی مون مدرن نیست سن اغلب وسایل از سن من بیشتره 😂

و می‌دونی دردش کجاس؟ اینکه سد اصلی بابامه 

که نمیزاره هیچ تغییری ایجاد شه و میگه ربطی نداره و....